Showbiz

Cheloo, reacție neașteptată după divorțul lui Cătălin Bordea: „Nu știu de ce îl numiți burlacul anului”

schedule 19 sept. 2023, 11:12

Cheloo, reacție neașteptată după divorțul lui Cătălin Bordea: „Nu știu de ce îl numiți burlacul anului”
Sursa foto: YouTube iUmor

Cheloo a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată, la scurt timp după ce a aflat că Livia și Cătălin Bordea au divorțat. Ce i-a transmis comediantului!

Cheloo, despre divorțul lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea și Livia au decis să o ia pe drumuri diferite, în urmă cu câteva săptămâni, din cauza faptului că lucrurile nu mai funcționau între ei. Aceștia și-au dat seama, după câțiva ani de căsnicie, că nu sunt suflete pereche, iar acum fiecare este într-o relație. Ea a fost surprinsă în compania lui Spike, cel care le-a fost și cavaler de onoare la nuntă, dar niciunul dintre ei nu a dat declarații clare despre ceee ce se petrece între ei. De asemenea, comediantul a refuzat să ofere detalii despre noua lui relație, dar cel mai probabil o va face la momentul potrivit.

Vestea separării lor a fost un șoc pentru toată lumea, dar nu și pentru colegul lui de la iUmor, care și-a exprimat opinia despre separarea lor, în fața camerelor de filmat. Sincer și direct ca de fiecare dată, Cheloo a spus clar ceea ce i-a trecut prin cap, când a primit confirmarea din partea colegului său că este un bărbat singur. Juratul de la iUmor a zis clar că nu înțelege de ce i se spune  ”burlacul anului”, pentru că nu este nici măcar burlacului lunii, ci mai degrabă unul care a scăpat dintr-o căsnicie în care nu ar fi trebuit.



Speră ca de acum înainte să își trăiască viața așa cum ar trebui, pentru că după părerea acestuia ar reuși să învețe mai multe lucruri care l-ar putea ajuta pe viitor.

„Felicitări! Nu știu de ce îl numiți burlacul anului. Bordea nu e burlacul anului, nu e nici măcar burlacul lunii. Bordea este un băiat care a scăpat și îi urez să se înlănțuiască peste foarte mult timp, ca să înțeleagă și el anumite chestii.”, a declarat Cheloo, la Antena 1.

Cele mai grele momente pentru ei au trecut deja, iar acum fiecare este gata să se bucure de noile relații în care au intrat, despre care ambii refuză sp dea mai multe detalii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---