Showbiz

Cătălin Bordea, primele declarații după ce a aflat că Livia și Spike sunt împreună: „Despre morți numai de bine”

schedule 07 sept. 2023, 09:21

Cătălin Bordea, primele declarații după ce a aflat că Livia și Spike sunt împreună: „Despre morți numai de bine”
Sursa foto: Instagram Catalin Bordea

Cătălin Bordea a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată, la scurt timp după ce a aflat că Livia și Spike sunt împreună. Iată ce a postat îndrăgitul comediant direct pe contul lui oficial de Instagram!

Cătălin Bordea, reacție neașteptată după ce a aflat de Livia și Spike

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Livia și Cătălin Bordea au decis să divorțeze și că, la momentul actual, fiecare își vede de viața lui. Comediantul este foarte fericit în noua sa relație și chiar s-a afișat cu iubita lui la un eveniment monden, semn că lucrurile așa cum trebuie între ei, dar șocul a fost unul mare pentru toată lumea, când fosta lui soție a fost surprinsă în publicul cu partenerul ei de viață.

Ei bine, Livia este împreună cu Spike și chiar dacă au fost văzuți și pozați sărutându-se în public, niciunul dintre ei nu a dat detalii despre relația lor. Contactat și rugat să vorbească despre ceee ce se petrece între el și fosta soție a comediantului, cântărețul a spus că sunt doar colegi și că nu înseamnă nimic faptul că s-au sărutat, pentru că el se mai sărută chiar și cu managerul. Mai apoi, a închis telefonul spunând că nu se simte deloc bine. Pentru internauți șocul a fost și mai mare, pentru că foarte mulți știau de prietenia dintre el și Bordea căruia i-a fost cavaler de onoare la nuntă. Mulți i-au criticat, în urma imaginilor apărute pe internet, dar așteaptă cu nerăbdare să vadă ce are de zis Livia în această situație.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a declarat Spike, pentru cancan.ro.

Mai rapid în reacții a fost, însă, Cătălin Bordea care a postat un mesaj pe contul lui oficial care făcea clar referire la situația dintre fosta lui soție și cel pe care îl considera prietenul său. Este de părere că oamenii cu valori comune ajung mereu a fi împreună, iar în acest caz i s-au confirmat bănuielile. Crede despre el că se află într-o poziție mai bună, de unde vede lucrurile mult mai clar decât o făcea înainte, iar asta nu poate decât să îl bucure și să îi aducă liniștea de care avea nevoie.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a transmis comediantul, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---