Showbiz

Irina Fodor, primele declarații după terminarea celui de-al cincilea sezon America Express: „Felicitări din toată inima!”

schedule 27 mar. 2023, 09:57

Irina Fodor, primele declarații după terminarea celui de-al cincilea sezon America Express: „Felicitări din toată inima!”
Sursa foto: Sursa foto: YouTube America Express

Irina Fodor a transmis un mesaj foarte emoționant pentru concurenții ajunși în marea finală, la scurt timp după terminarea celui de-al cincilea sezon al emisiunii America Express. Emoțiile au fost la fel de mari și pentru ea, mai ales că a fost persoana pe umerii căreia a stat responsabilitatea de a le da vestea că au câștigat lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, timp în care ambii plângeau.

Irina Fodor, declarații după finala America Express

Proiectul America Express este unul de suflet pentru Irina Fodor, care a trăit la cote maxime fiecare zi în cele mai periculoase orașe ale Americii Latine. Au fost zile în care s-a temut pentru viața sa, în care era pe punctul de a fi răpită la graniță, dar și unele în care a avut nevoie de securitate supplimentară. Atât ea, cât și întreaga echipă au avut parte de un sezon mult mai greu decât oricare altul, dar este doar începutul, pentru că nici următorul sezon nu va fi prea simplu, având în vedere că se va filma tot prin acele locuri periculoase.

Marea finală a fost una care i-a pus la grele încercări pe concurenții care s-au luptat pentru marele premiu al emisiunii de la Antena 1 și anume Nelu Cortea și Cătălin Bordea împotriva Andreei Bălan și a Andreei Antonescu. Irina Fodor, prezentatoarea competiției, a avut și ea mari emoții pe care și le-a stăpânit cu greu, în momentul în care i-au anunțat pe cei doi comedianți că ei sunt cei care au primit trofeul și premiul în valoare de 30.000 de euro.

La scurt timp după ce ultima ediție a sezonului a fost difuzată, Irina Fodor a transmis și câteva cuvinte și le-a mulțumit oamenilor care au trăit alături de ei această poveste extraordinară, dar mai ales pentru faptul că și-au susținut concurenții preferați la orice pas. În plus, i-a felicitat pe finaliștii acestui sezon care au luptat din greu pentru trofeu, care au dat dovadă de ambiție, de umor și de energie. La final, i-a îndemnat pe telespectatori să urmărească și cel de-al șaselea sezon, care îi așteaptă cu o nouă aventură.

''Ați trăit alături de noi această poveste extraordinară, ați fost alături de concurenții noștri pas cu pas în aventura de la capătul lumii, ne-ați urmărit zi de zi și pentru asta vă mulțumim vouă, celor de acasă!
Felicitări din toată inima, @nelucortea , @bordeacatalin , @andreeabalanofficial și @andreeaantonescu, ați luptat enorm, cu energie, ambiție, umor și ați jucat o finală-spectacol! Vă îmbrățișez tare de tot! Iar pe voi, dragi privitori, vă așteptăm sezonul următor cu o nouă aventură!🔥 America Express continuă! @americaexpressromania'', a scris Irina Fodor, pe Instagram.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---