Showbiz

Ada Galeș și mama sa, despre experiența America Express. Ce au învățat în timpul filmărilor: „M-au dezamăgit Alexia și Giulia”

schedule 27 nov. 2023, 11:11

Ada Galeș și mama sa, despre experiența America Express. Ce au învățat în timpul filmărilor: „M-au dezamăgit Alexia și Giulia”
Sursa foto: YouTube America Express

Ada Galeș și mama sa au oferit un interviu sincer în care au vorbit despre experiența America Express și despre toate lucrurile pe care le-au învățat despre ele, în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1. Ce au povestit concurentele!

Ada Galeș și mama sa, despre experiența America Express

Când a primit propunerea de a participa la America Express, Ada Galeș și-a dorit să se bucure de această experiență alături de mama sa. Deși, ca și în cazul lui Romică Țociu și al lui Cătălin, nimeni nu credea că vor ajunge prea departe în concurs, acestea au ajuns în cea de-a șasea etapă a emisiuni și au fost de mai multe ori primele la Irina Fodor, ceea ce nu le-a venit să creadă.

Invitate în cadrul emisiunii Xtra Night Show, cele două concurente au vorbit despre întreaga experiență, iar actrița a recunoscut că și ele s-au mirat de cât de bine s-au descurcat. Una dintre cele mai importante lecții pe care ea le-a învățat în timpul filmărilor a fost aceea de a avea mai multă încredere în ea și în forțelele sale, pentru că este o femeie puternică.

"Cumva și noi ne-am mirat de cât de bine ne descurcăm. Cred că pentru mine asta e una dintre lecțiile pe care le iau din America Express, să am un pic mai multă încredere. Mi-am dat seama că ajungeam bine, ajungeam la Irina, și mie nu îmi venea să cred că noi am reușit.", a declarat Ada Galeș, la XNS.

Mai mult de atât, Ada Galeș și-a dat seama că este o persoană naivă, dar crede în același timp că este un lucru care o va ajuta mult pe viitor. Totodată, ea a recunoscut că anumite persoane au reușit să o dezamăgească, iar printre acestea se află Alexia Eram și Giulia, care au decis să le voteze, pentru a intra în cursa pentru ultima șansă.

"Am mai înțeles ceva în America Express, este că sunt foarte naivă. Ăsta e un lucru care o să mă ajute mai departe, să nu mai fiu atât de naivă.(...) Am rămas dezamăgită, acum nu știu dacă mai sunt. În momentul ăla m-au dezamăgit și Alexia, și Giulia, pentru că nu mă așteptam să ne voteze.", a mai spus actrița.

Tony Galeș a vorbit și ea despre momentul votului, pentru că fetele au spus că nu le vor vota, dat cu toate acestea au făcut-o

"Nu ne-am așteptat pentru că, cumva, oamenii și-au făcut alianțe, ele nu au fost declarate, publicate. (...) Înțelegerea noastră a fost, din partea Alexiei și a Giuliei, că nu ne vor vota, și de aceea am fost atât de surprinse. Nu a fost cu titlu de alianță, a fost așa un fel de ...", a zis Tony, la rândul său. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---