Showbiz

Cătălin Țociu, probleme de sănătate în America Express. Ce a pățit concurentul înainte de jocul pentru imunitate: „Am avut și halucinații”

schedule 21 nov. 2023, 07:11

Cătălin Țociu, probleme de sănătate în America Express. Ce a pățit concurentul înainte de jocul pentru imunitate: „Am avut și halucinații”
Sursa foto: YouTube America Express

Cătălin Țociu s-a confruntat cu probleme de sănătate în America Express. Ce a pățit concurentul înainte de jocul pentru imunitatea mică!

Cătălin Țociu, probleme de sănătate în America Express

Probele, tensiunea, stresul și lipsa somnului și-au pus amprenta asupra stării de sănătate a lui Cătălin Țociu. Fiul actorului a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar Romică Țociu a crezut că va trece de unul singur prin toate probele pentru a câștiga imunitatea mică, având în vedere că fiul său nu se simțea deloc bine, pentru a intra în joc.

La careu, Irina Fodor le-a vorbit tuturor concurenților despre situația lui, iar Romică Țociu nu a fost atât de îngrijorat și de serios în niciun moment din concurs. Este un om vesel, mereu cu glumele la el, dar nu și când vine vorba de copilul lui, care din fericire și-a revenit și a luptat întreaga zi.

„Cătălin era din ce în ce mai rău, avea temperatură”, a declarat Romică Țociu.

Înainte de cursă, el a cerut îngrijiri medicale, pentru că avea febră foarte mare și chiar halucinații din pricina febrei, după cum chiar el i-a povestit medicului care s-a asigurat că este totul bine și că poate intra în cursă. Nu a mai trecut niciodată în viața sa prin una ca asta, tocmai de aceea, tatăl lui s-a speriat foarte tare.„Mi-e rău! Am chemat-o pe Teo, o asistentă. (...) Mi-a spus că este o răceală diferită și că fără antibiotic nu trece. Nu am mai avut febră așa mare de când eram mic. Am avut și halucinații”, a zis Cătălin Țociu.

Deși părea că este în regulă, nu s-a descurcat prea bine în cursa pentru obținerea imunității, primul loc fiind ocupat de Ada Galeș și Tony, mama ei.

„Nici nu putea să stea în picioare. Ne-am dus în bucătărie la doamna. M-am supărat, îți dai seama, că am fost și eu un pic întors pe dos, pentru că e băiatul meu”, a mai povestit actorul.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---