Showbiz

Autostopul, cea mai mare provocare din Argentina. Gesturile disperate pe care le-au făcut concurenții de la America Express: „Mă pun în genunchi”

schedule 12 dec. 2023, 07:47

Autostopul, cea mai mare provocare din Argentina. Gesturile disperate pe care le-au făcut concurenții de la America Express: „Mă pun în genunchi”
Sursa foto: YouTube America Express

Să facă autostopul în Argentina nu a fost deloc ușor pentru concurenții de la America Express. Unii dintre ei au apelat la gesturile disperate, pentru a reuși să o oprească o mașină, doar că norocul nu a fost deloc de partea lor.

Concurenții de la America Express, gesturi disperate în Argentina

A început o nouă etapă la America Express, iar concurenții au ajuns deja în ultima țară de pe „Drumul Aurului”, ceea ce înseamnă că marea finală se apropie. Fiecare își dorește să câștige competiția de la Antena 1 și trage pentru a ajunge pe prima poziție la Irina Fodor, dar nu toată lumea are noroc.

În Argentina, cel mai greu s-a dovedit autostopul, pentru că nu trec prea des mașini, iar când se întâmplă, concurenții nici măcar nu sunt băgați în seamă. Pentru Cătălin Țociu și Mike găsisrea unei mașini care să îi ducă la probe a fost un real calvar. Pe cât de calm este în general fiul lui Romică Țociu, pe atât de tare s-a enervat de data aceasta, iar la un moment dat pe șosea, s-a așezat în genunchi, gest care s-a dovedit a fi în zadar.

Iubitul Iuliei Albu nu l-a mai văzut niciodată atât de nervos, dar într-un fel l-a înțeles că își dorea să plece mai repede din locul respectiv. Ei nu doar că nu au avut noroc atunci, ci nu s-au descurcat bine pe tot parcursul zilei, sărind misiuni și ajungând pe ultimul loc.

„Stai, mă! Sunteți nebuni la cap?! Te rog eu frumos, mă pun în genunchi, fac ca toate spumele, am luat toate metodele, oprește careva, că nu mai pot! Stai puțin! Puțin! Stai acolo!”, a zis Cătălin Țociu, făcând autostopul.
„Suntem într-o situație dificilă. Până acum l-am văzut pe Cătălin calm, acum e nervos”, a fost reacția lui Mike.

Nici echipa formată din Romică Țociu și Vlad Huidu nu a avut noroc la autostop, moment în care actorul a zis că va face pe mortul, poate în felul acesta cuiva i s-ar fi făcut milă de ei și ar fi decis să îi ducă la următoarea misiune, ceea ce nu a funcționat deloc. S-a enervat și el foarte tare, iar la scurt timp după aceea și-a dat seama că ziua oricum era pierdută, așa că a decis să lase totul în voia sorții.

„Care, mă?! Că ăștia aici merg cu 200 la oră, nu oprește nimeni, Vlad! Nu avem vreo șansă. Aici ne-am închis. Aici s-a închis. Am pierdut ziua! Gata, e dusă! Ziua asta e pa! Nu mă mai enervez, iartă-mă. Ziua de azi e închisă, e pa.(...) Vrei să mă întind pe jos? Hai să fac pe mortul.”, a zis Romică Țociu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---