Showbiz

Mihai Albu, despre participarea Iuliei Albu la America Express: „Mama ei nu este inconștientă să o lase singură”

schedule 22 mai 2023, 14:38

Mihai Albu, despre participarea Iuliei Albu la America Express: „Mama ei nu este inconștientă să o lase singură”
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta

Mihai Albu a vorbit despre participarea fostei sale soții în cadrul emisiunii America Express, unde va pleca alături de iubitul ei. De asemenea, a fost rugat sa vorbească și despre ceea ce se va întâmpla cu fiica lor, cât timp ea va fi plecată pe „Drumul Aurului”. Iată ce a declarat!

Mihai Albu, sincer în declarații

Recent, America Express și-a anunțat participanții pentru noul sezon. Iulia Albu a acceptat și ea provocarea de a face parte din acest proiect alături de nimeni altul decât partenerul ei de viață, Mike. Având în vedere că va pleca pentru câteva săptămâni din țară, unii au fost curioși să afle în grija cui va rămâne fiica vedetei, Mikaela, iar Mihai Albu întrebat fiind despre acest subiect, a zis că nu au stabilit nimic clar, dar că este foarte posibil ca ea să rămână alături de bunicii ei. Crede și că mama ei i-a făcut deja un program, pentru că nu este inconștientă să o lase singură și nici pe mâna oricui, dar probabil va petrece timp și alături de părintele ei.

„Nu s-a stabilit (n.r.: unde va rămâne Mikaela în timp ce Iulia Albu va fi la America Express). Probabil că va sta și la mine, nu, nu m-a contactat. Eu am vorbit cu fetița. Mi-a zis că o să vină și pe la mine, cam așa ceva. Probabil că va sta la bunici (n.r.: la părinții Iuliei), așa cred. Probabil are un program deja stabilit. Mama ei nu este inconștientă să o lase singură”, a declarat Mihai Albu, pentru fanatik.ro.

Mai apoi, el a fost întrebat, având în vedere cât de bine o știe, dacă este de părere că va ajunge cât mai departe în cadrul emisiunii de la Antena 1. Creatorul de pantofi a precizat, încă de la bun început, faptul că nu o mai cunoaște pe mama copilului său, așa că nu își poate da cu părerea mai ales că nici nu este un fan al competiției. Pe de altă parte, luând în calcul că are parte de susținere din partea iubitului ei alături de care va pleca în aventura vieții sale, crede că se va descurca.

De asemenea, a precizat că a primit la rândul lui propunerea de a face parte dintr-un asemenea proiect, doar că nu are timp pentru asemenea lucruri. A precizat și că persoanele care acceptă să plece în America Express nu au ocupație, nefiind în mod clar și cazul său, pentru că nu are deloc un program flexibil precum mulți dintre colegii lui de breaslă. Afacerea îi merge din ce în ce mai bine, iar pentru el acesta este, de fapt, cel mai important lucru.

„Nu, nu o cunosc, nu pot să-mi dau cu părerea. Eu nu am urmărit niciodată. Nu prea știu despre ce e vorba. Are suport, pleacă cu iubitul ei, probabil că așa, în familie, o să se descurce foarte bine. (...) Mi s-a propus să particip, dar nu am acceptat.  Eu mă ocup cu ceva, am serviciu. Eu nu pot lipsi așa, la nesfârșit. Ăsta e un show probabil pentru aceia care nu au serviciu și au un program lejer. Au un program extraordinar de flexibil.
Eu nu am un așa un program. Cei care se ocupă… Nu vreau să fiu malițios. Cumva e o continuare a influencingului, a activității lor. Nu cred că la un asemenea show poate să participe cineva care are serviciu, care are o ocupație permanentă”, a mai spus , a mai zis el

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---