Showbiz

Mama lui Mihai Albu a murit. Ce mesaje au transmis el și Iulia Albu pe rețelele sociale

schedule 24 aug. 2023, 11:32

Mama lui Mihai Albu a murit. Ce mesaje au transmis el și Iulia Albu pe rețelele sociale
Sursa foto: YouTube theXclusive

Mama lui Mihai Albu s-a stins din viață, iar trista veste a fost dată chiar de cunoscutul designer. Fosta lui soție, Iulia Albu, a transmis și ea un mesaj în mediul online la scurt timp după moartea femeii.

Mama lui Mihai Albu a murit

Mama lui Mihai Albu se afla într-o stare critică, motiv pentru care și-a petrecut ultimele sale zile de viață în spital. Având în vedere că ajunsese la vârsta de 95 de ani, corpul ei a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Cel care a vorbit despre decesul femeii a fost chiar fiul ei.

“Drum lin spre ceruri, MAMI!”, a transmis Mihai Albu, în mediul online.

El a vorbit pentru prima dată despre starea mamei sale, în urmă cu câteva zile, când ea se afla încă în stare critică. În primul și în primul rând a vrut să mulțumească întregului personal medical care s-a ocupat de ea. Mama îndrăgitului designer a fost internată în Spitalul Sfântul Pantelimon, unde medicii au dat dovadă de profesionalism și au luptat pentru a-i salva viața până în ultima clipă. Deși operația a decurs bine, după cinci zile de la aceasta, starea ei a început să se înrăutățească și a dus la moartea sa.

“Mulțumesc personalului medical al Spitalului Sfântul Pantelimon pentru profesionalismul de care dau dovada în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică in urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă).Chirurgical, operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg Cristian Balalau! Doamne ajută!”, povstea el, pe social media, zilele trecute.

Sursa foto (c): Mihai Albu/Facebook

Iulia Albu a postat și ea câteva cuvinte, la scurt timp după ce aflat de moartea fostei sale soacre. Vedeta i-a mulțumit femeii pentru toate clipele frumoase pe care le-au împărtășit, pentru tot ceea ce a învățat de la ea, dar mai ales pentru dragostea pe care i-a purtat-o nepoatei sale. La final, a zis că va rămâne pentru totdeauna în inima sa, deși fizic nu mai este printre noi, fiind o femeie pentru care a avut un mare respect. Este un moment greu pentru toți cei care au cunoscut-o, dar mai ales pentru familia care acum se pregătește pentru înmormântarea acesteia.

”Odihnește-te în pace… Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși.”, a transmis Iulia Albu după moartea femeii, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---