Showbiz

Mihai Trăistariu, declarații dureroase despre pierderea părinților: „M-am bucurat când a murit tata”

schedule 09 nov. 2023, 10:35

Mihai Trăistariu, declarații dureroase despre pierderea părinților: „M-am bucurat când a murit tata”
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Pierderea părinților este un subiect pe care Mihai Trăistariu îl aduce foarta rar în discuție, dar despre care a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat recent. Ce a simțit îndrăgitul artist, când cei care l-au adus pe lume au trecut în neființă!

Mihai Trăistariu a vorbit despre pierderea părinților

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu l-au invitat pe Mihai Trăistăriu, în cadrul emisiunii pe care o moderează împreună, “Bărbați vs Femei”. Cei doi l-au luat la întrebări pe îndrăgitul artist, iar la un moment dat, a fost abordat un subiect ceva mai sensibil, despre care el vorbește rar și care l-a marcat în adevăratul sens al cuvântului. Modul în care tatăl lui l-a tratat pe el, dar și pe mama sa a fost o traumă pentru cântărețul căruia nu îi este teamă să spună cu voce tare faptul că s-a bucurat când tatăl lui a trecut în neființă.

Pe mama lui a iubit-o enorm, iar când s-a stins, a simțit o durere imensă și i-a fost greu să se acomodeze cu absența sa. Femeia a suferit enorm, din cauza faptului că soțul ei s-a comportat extrem de urât cu ea, că a bătut-o și că a tratat-o așa cum nu ar fi meritat.

Cele mai dureroase amintiri le are de pe vremea când era în liceu, pe când tatăl lui a legat-o pe mama lui de calorifer și a lovit-o mai tare ca niciodată. Ceea ce el nu a înțeles niciodată este de ce aceștia continuau să stea în aceeași casă, dacă nu se înțelegeau deloc, dar cumva știe în sinea lui că a făcut-o pentru el și pentru frații lui, neavând posibilități financiare să aibă grijă de eu.

Tocmai de aceea, într-o oarecare măsură, s-a bucurat că tatăl lui s-a îmbolnăvit de cancer și a murit, când erau ceva mai mici. Deși despre tatăl lui nu are prea multe cuvinte bune de zis, pe mama lui a iubit-o enorm și a moștenit de la ea cele mai frumoase calități.

„Am simțit o tristețe profundă când a murit mama. Când a murit tata, nu am simțit, pentru că taică-miu a bătut-o pe mama de a năucit-o, nu știu de ce. Nu s-au înțeles neam. Eram prin liceu, îmi amintesc niște bătăi, cum o lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior. N-am să uit, ceva criminal. Nu se înțelegeau neam, nu știu de ce au mai stat.
Mama stătea că avea patru copii și nu putea să ne susțină financiar. A rezistat eroic. Pe el, apropae că l-am urât, deși acum mi-aș dori să îl cunosc și să vorbesc altfel cu tata. Nu știu de la ce se băteau ca chiorii, el pe ea. Aproape că m-am bucurat când a murit, a murit de cancer când eram mai mici, iar mama a rămas liberă. Când a murit mama, eu am moștenit vocea, blândețea, trăsături de la ea, am suferit o lună, m-am închis în mine, nu am mai crezut în Dumnezeu.”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru “Bărbați vs Femei”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---