Showbiz

Mihai Trăistariu, îngropat în datorii. Artistul a fost nevoit să își vândă casa: „Un credit care mi-a mâncat viața”

schedule 08 iun. 2023, 09:45

Mihai Trăistariu, îngropat în datorii. Artistul a fost nevoit să își vândă casa: „Un credit care mi-a mâncat viața”
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a fost îngropat în datorii. Nu i-a fost deloc ușor, iar creditul pe care l-a făcut i-a dat mari bătăi de cap și l-a determinat să își vândă casa, pentru a putea să doarmă liniștit. Cântărețul a dat câteva declarații în acest sens.

Mihai Trăistariu, îngropat în datorii

Mihai Trăistariu a fost mereu genul de artist care a dat dovadă de sinceritate în fața oamenilor care îi urmăresc activitatea și care îl apreciază. Acesta a preferat ca lumea să afle noutățile din viața sa direct de la el, iar de curând a făcut niște mărturisiri cu totul și cu totul neașteptate despre modul în care a trăit în ultima vreme. Cântărețului nu i-a fost deloc ușor și au fost momente în care simțit că va ceda, dar nu s-a dat deloc bătut și a încercat să găsească o soluție, pentru a o scoate într-un fel sau altul la capăt.

De-a lungul vieții sale, a învățat că fiecare lucru pe care îl face are consecințe, iar faptul că a făcut un împrumut destul de mare la bancă i-a adus numai probleme. Într-un interviu pe care Mihai Trăistariu l-a acordat de curând, a vorbit despre acest aspect, fiind foarte fericit că a reușit să achite împumutul de 500.000 de lei pe care l-a făcut la bancă, înainte de pandemia de coronavirus, dar nu i-a fost deloc ușor să scape de datorii, după ce o lungă perioadă de timp a fost îngropat în ele.

Ei bine, artistul a făcut nenumărate sacrificii, iar unul dintre ele a fost vânzarea casei sale din Constanța în care a locuit o vreme. A fost necesar să facă lucrul acesta, pentru că și-a dorit să scape de datorii și este un om fericit, iar asta este tot ceea ce contează pentru el în acest moment. În perioada următoare, el a zis că se va concentra mai mult pe punerea unor bani deoaparte, pe care îi va păstra pentru zile negre. Este împăcat cu ideea că a renunțat la locuința sa, mai ales că acel credit „i-a mâncat viața”, după cum chiar el a povestit.

Fanii lui speră ca de acum înainte se va concentra mai mult și pe cariera sa, deoarece le-ar plăcea să îl vadă în concerte și, de ce nu, să asculte piese noi lansate de el.

„Tocmai am lichidat la bancă un credit de 5 miliarde de lei vechi, de 500.000 de RON, luați înainte cu 2-3 luni de pandemie. Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul și timpul, un credit cu care m-am lăudat și în același timp l-am plâns pe Facebook și pe toate rețelele de socializare ani la rând, pentru că din cauza lui mi-am vândut casa din Constanța, în care am locuit.
A trebuit să îmi fac repede situația, să dau casa, să dau niște bani acolo ca să mai scad din rate și astăzi a fost ultima rată. Și uite așa am ajuns cu datoriile la 0. Din momentul acesta, sunt un om fericit, pentru că am 0 datorii, așa că pot să mă apuc să strâng niște bănuți”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit spynews.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---