Showbiz

Câți bani a scos Mihai Trăistariu de pe urma apartamentelor de pe litoral. Turiștii i-au produs pagube materiale

schedule 25 aug. 2023, 10:53

Câți bani a scos Mihai Trăistariu de pe urma apartamentelor de pe litoral. Turiștii i-au produs pagube materiale
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a tras linie și a mărturisit câți bani a câștigat de pe urma celor șase apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc. Iată ce a declarat artistul!

Mihai Trăistariu, despre banii câștigați de pe urma afacerii sale

Mihai Trăistariu a dat drumul unei afaceri, în perioada pandemiei. Deși nu știa nimic despre acest domeniu, a învățat pas cu pas ce presupune, dar și cum să se promoveze pe rețelele sociale și având în vedere că are șase apartamente de închiriat pe litoralul românesc, a scos bani frumoși de pe urma lor. Având în vedere că sezonul a ajuns la final, acesta a tras linie și a făcut un calcul, pentru a vedea care este profitul, iar la scurt timp după aceea a dat și un interviu în acest sens.

Înainte de a spune care este suma de bani cu care s-a ales, Mihai Trăistariu a vorbit puțin și despre afacerea sa. Cântărețul a recunoscut că acesta a fost cel mai bun sezon pentru el, pentru că a știut cum să se ocupe de acest business și cum să îl promoveze zilnic pe toate rețelele sociale. De-a lungul timpului, a învățat că dacă așteaptă să dea cazările vara și nu se ocupă de acest lucru încă de la începutul anului, va rămâne cu ele. Rezervările se fac din timp, drept dovadă până pe data de 17 septembrie, are plin.

”A fost cel mai bun sezon pentru mine, eu am învățat acest business în pandemie și m-am ocupat frumos de el și serios. L-am promovat în fiecare zi pe toate rețelele de socializare de la 1 ianuarie, am învățat lecția asta, dacă aștepți să dai cazările în vară nu le mai dai. Trebuie să-ți faci rezervările din timp, eu de la 1 ianuarie încep să postez tot ce trebuie, ei își fac rezervările, iar eu mi-am rezolvat vara. Până pe 17 septembrie eu am plin, n-am avut nicio zi goală la niciun apartament, am șase apartamente, toate sunt rezervate”, a declarat Mihai Trăistariu pentru spynews.ro.

Mai apoi, el a spus că suma de bani cu care se alege la finalul sezonului este aceeași în fiecare an, pentru că el nu a mărit deloc prețurile, în ciuda faptului că acestea au crescut peste tot. A preferat să aibă mereu apartamentele ocupate decât să rămână cu ele, pentru că oamenii s-ar fi îndreptat către locuri ceva mai ieftine, ajungând astfel la un profit de 30.000 de euro, fără a lua în calcul pagubele materiale făcute de unii dintre turiști.

”Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, eu n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. Eu după ce plătesc tot ce trebuie taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---