Showbiz

Ce salariu are Carmen Tănase. Actrița din ”Clanul” a spus câți bani îi întră în cont lunar: „De la teatrul unde am cartea de muncă”

schedule 02 nov. 2023, 09:34

Ce salariu are Carmen Tănase. Actrița din ”Clanul” a spus câți bani îi întră în cont lunar: „De la teatrul unde am cartea de muncă”
Sursa foto: YouTube GALBEN

Carmen Tănase a spus care este salariul pe care îl primește de la teatrul unde are și carte de muncă. Actrița din ”Clanul” a spus câți bani îi întră în cont lunar. Iată despre ce sumă este vorba!

Ce salariu are Carmen Tănase

Carmen Tănase este una dintre cele mai mari actrițe din țara noastră. De-a lungul anilor, ea a interpretat multe roluri care au ajuns repede la inimile românilor. Mii de oameni o admiră, o apreciază și o urmăresc și chiar dacă era de părere că TikTok-ul nu era pentru ea, a devenit virală pe platformă, încă de la prima filmare postată, ceea ce a lăsat-o mască.

Este recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-a trăit pe scenă, dar și în filmele în care a jucat până acum. În momentul de față, aceasta poate fi văzută în serialul ”Clanul”, unde are un rol extrem de greu de interpretat și chiar ea a povestit, la un moment dat, că nu i-a fost deloc ușor, pentru că plângea în cea mai mare parte a timpului și reușea cu mare greu să iasă din scenă.

Deși multă lume era curioasă să afle care este suma de bani pe care o primește din partea celor de la Pro TV, Carmen Tănase nu a putut să o dezvăluie, pentru că este confidențială. A vorbit, în schimb, despre salariul care îi intră în cont lunar, de la teatrul unde are și carte de muncă.

Fie că are sau nu o piesă de jucat într-o lună, fie că nu, Carmen Tănase primește lunar în jur de 1300 de euro. Nu a luat în calcul faptul că joacă și la teatrul privat, acela fiind un alt venit despre care nu a dat prea multe detalii, dar care nu pare a fi unul mare.

”Nu știu debutanții, dar eu sunt actor categoria 1A, și am 7200 de lei, asta înseamnă 5000 de lei înseamnă 1000 de euro, deci cam 1300 de euro. Ăsta e salariul de la teatrul unde am cartea de muncă, dacă jos sau nu, eu tot iau salariul ăsta. Eu joc foarte mult în privat. Ce joc la teatru privat, nu are legătură cu salariu, ăla e alt venit. Nu știu actorii de film cât sunt plătiți, aud doar ”Să știți că nu prea avem bani”, cred că la serial e mult mai bine.
Depinde, unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele pe ziua de filmare, uneori ai zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, sumele nu pot să le spun pentru că sunt confidențiale.Depinde cât filmează actorul, de box office”, a declarat Carmen Tănase, conform playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---