Showbiz

Aurel Pădureanu și Ruby, dezvăluiri emoționante după ce Rona Hartner a pierdut lupta cu boala: „Era un munte de energie, de talent”

schedule 24 nov. 2023, 09:49

Aurel Pădureanu și Ruby, dezvăluiri emoționante după ce Rona Hartner a pierdut lupta cu boala: „Era un munte de energie, de talent”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Aurel Pădureanu și Ruby au făcut câteva dezvăluiri emoționante, după ce Rona Hartner a pierdut lupta cu boala. Ce amintiri aveau împreună și ce au povestit despre regretata artistă!

Aurel Pădureanu și Ruby, dezvăluiri emoționante despre Rona Hartner

Ziua de 23 noiembrie a fost una neagră pentru familia, prietenii și fanii Ronei Hartner. Artista a pierdut lupta cu boala, după ce multă vreme a suferit de cancer la plămâni și la creier și a lăsat în urma sa o durere imensă. Cei care au cunoscut-o își amintesc cu mare drag de ea, iar unii chiar au dat și declarații, aducând în discuție frumoasele amintiri pe care le au împreună.

Aurel Pădureanu este unul dintre aceia care au avut prilejul de a o cunoaște personal și de a-și face o părere sinceră despre aceasta.

"Am cunoscut-o personal, mie îmi pare foarte rău! Cântam împreună și cu ea și cu Cornelia la Șarpele Roz. Era un munte de energie, de talent. Avea un comportament excepțional de frumos, te făcea să te simți bine în jurul ei. Era o fire veselă așa cum era și Cornelia, Dumnezeu să le odihnească pe amândouă. Un om minunat, un om care își aduce liniște sufletească. O actriță nemaipomenită a fost și îmi pare enorm de rău și Dumnezeu să o așeze alături de cele mai mari personalități ale muzicii", a declarat Aurel Pădureanu, pentru wowbiz.ro.

Rona Hartner a cântat de mai multe ori pe scenă cu Cornelia Catanga și a avut mereu numai cuvinte frumoase de zis la adresa lui Aurel Pădureanu, care a fost impresionat de modul în care ea îi făcea pe cei din jur să se simtă bine în prezența sa. Despre regretata artistă a mai zis și că era mereu veselă, avea glumele la ea și nu deranja pe nimeni.

"Era un om nemaipomenit. Întotdeauna când venea la Șarpele Roz îi plăcea cum cântam eu, mereu îi spunea Corneliei ce frumos cântă Nea Mitică. Așa îmi spunea ea mie, Nea Mitică Pădureanu. Făceau glume și ea și Cornelia între ele. Era o ființă care îți aduce liniște sufletească. Era un om minunat. Nu te deranja cu nimic și pe ea nu o vedeai tristă niciodată. Era veselă în permanență, era un munte de energie. Asta este viața", a mai povestit Aurel Pădureanu.

Ruby, la rândul eu a avut câte ceva de zis despre Rona Hartner pe care o știe, încă de pe vremea când era în liceu și nu îi vine să creadă faptul că nu mai este printre noi. Ceea ce a impresionat-o cel mai mult a fost faptul că era o femeie cu credință în Dumnezeu și mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de cât de greu îi era.

"O știu pe Rona de când eram în liceu, de când eram mică. Era ireal ce aud și nu îmi vine să cred că s-a dus. Am apreciat-o foarte mult întotdeauna. Rona a fost mereu ca un înger și a dat aripi celor pe care i-a întâlnit în calea ei. Mereu a fost credincioasă. Ea avea credință în Dumnezeu și o să ajungă în Rai. Este și a fost un om extraordinar, foarte bună și foarte veselă, foarte caldă și mereu cu zâmbetul pe buze" , a zis Ruby, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---