Showbiz

Ilinca Vandici va da ochii cu fostul ei soț. Care este motivul revederii: „Doar când aud...”

schedule 30 aug. 2023, 09:44

Ilinca Vandici va da ochii cu fostul ei soț. Care este motivul revederii: „Doar când aud...”
Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici și fostul ei soț vor da ochii unul cu celălalt, peste doar câteva zile, iar prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre motivul revederii. Iată ce a declarat!

linca Vandici, despre întâlnirea cu fostul soț

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, și-au întemeiat o familie și păreau extrem de fericiți împreună. Din exterior, viața pe care o duceau împreună părea una ideală, dar în realitate, lucrurile nu au fost deloc așa. Cei doi au ajuns să divorțeze și au ținut acest lucru secret o vreme și chiar dacă, probabil, ar vrea să stea departe unul de celălalt, acest lucru nu este posibil. Aceștia se vor întâlni în viitorul apropiat, pentru că mai au lucruri pe care nu le pot face pe cont propriu, pentru că nu ar fi corect pentru fiul lor și nici sănătos.

Nu vă mai ținem pe jar și vă spune că motivul pentru care cei doi foști soți vor fi nevoiți să dea ochii unul cu celălalt este legat de faptul că fiul lor începe școala. Deși nu mai formează o familie, cei doi se ocupă împreună de creșterea lui Zian, își doresc ca acestuia să nu îi lipsească nimic și sunt prezenți la cele mai importante evenimente din viața lor, conștienți că băiatul lor are nevoie de ei împreună.

„Cu siguranță. Copilul nostru este copilul nostru, iar el se va bucura de toată atenția și prezența ambilor părinți în viața lui, mai ales în momente atât de importante. Suntem acolo, pregătiți la susținere, cu florile în dinți și cu florile în suflet.”, a declarat Ilinca Vandici, pentru cancan.ro.

Frumoasa prezentatoare nu are nici cea mai mică idee cum va fi prima zi de școală a lui Zian, dar are mari emoții. Fiul ei a fost înscris la Olga Gudynn International School și crede că îl va ajuta foarte tare să se adapteze faptul că unul dintre prietenii lui va fi în aceeași clasă. Ilinca Vandici îl cunoaște foarte bine și știe că se va adapta repede și că își va face prieteni la fel de ușor, dar nu îi vine să creadă că a trecut timpul atât de repede și că deja merge la școală. Începe o nouă etapă în viața lui pentru care îl pregătește deja de aproximativ trei luni.



„Nu știu. Doar când aud fraza «prima zi de școală», nu mai știu nimic. E ca atunci când te pregătești pentru examen și când ajungi acolo, te ridică în picioare, te întreabă ce ai avut de învățat și uiți. Este înscris de la începutul anului la Olga Gudynn International School, va fi într-o grupă frumoasă. Unul dintre prietenii lui va fi și el în clasă cu Zian, și atunci cred că asta îl va ajuta foarte mult să se adapteze. Cu toate că el e un copil care se mulează foarte repede pe situație, este super sociabil, cu siguranță își va face prieteni și va fi bine.
Doar că eu sunt extrem de emoționată pentru treaba asta. Unu, pentru că nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul și nu îmi vine să cred că Zian merge la școală din toamnă. E clasa zero, dar merge copilul la școală. E o etapă nou și pentru el, dar și pentru mine. Eu deja de vreo trei luni de zile îl obișnuiesc cu discuția despre asta, ce urmează să facă, îi explic cât este de important să învețe să citească, să scrie, să socotească, să adune informații noi în fiecare zi.”, a mai zis prezentatoarea pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---