Showbiz

Ilinca Vandici, în plin proces de divorț cu Andrei Neacșu. Mesajul puternic transmis de prezentatoare: „Trăiește in prezent”

schedule 29 iun. 2023, 09:24

Ilinca Vandici, în plin proces de divorț cu Andrei Neacșu. Mesajul puternic transmis de prezentatoare: „Trăiește in prezent”
Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici

În plin proces de divorț cu Andrei Neacșu, Ilinca Vandici a transmis un mesaj puternic pe Instagram care le-a atras imediat atenția fanilor. Aceștia au încurajat-o în secțiunea de comentarii. Iată ce a transmis!

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, în plin proces de divorț

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în urmă cu ani buni, iar în 2017 au decis să își unească destinele, fiind ferm convinși că vor avea o viață lungă împreună. Prezentatoarea a vorbit mereu frumos despre partenerul ei de viață, ba chiar a a dat și un interviu în care a discutat despre felul în care ar trebui să se comporte un bărbat într-o relație și despre modul în care se raporta ea, la vremea respectivă, la soțul ei. Acesta a devenit viral și a adus după el o mulțime de reacții negative, motiv pentru care unii nu s-au mirat deloc când vedeta a anunțat cum stăteau, de fapt, lucrurile în căsnicia lor.

Decizia de a divorța nu a fost una ușoară pentru niciunul dintre ei. În timp ce Andrei Neacșu a refuzat să dea orice fel de declarație despre plecarea lui de acasă și despre divorț, Ilinca Vandici a fost cea care a simțit să le spună și fanilor ei prin ce situație trece, la câteva luni după ce a fost părăsită. La momentul respectiv, îndrăgita prezentatoare spunea că decizia a fost luată de comun acord, dar surse din apropierea lor au spus că fostul ei soț locuia deja de foarte mult timp într-o altă locuință, înainte ca ea să facă anunțul legat de divorț.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.
Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mere alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viață mea profesională și personală!”, a transmis Ilinca Vandici, la vremea aceea, pe Instagram.

Deși i-a fost greu să discute despre aceste lucruri în public, ea a mai precizat că vor fi amândoi alături de fiul lor căruia vor să îi dăruiască toată iubirea și susținerea de care are nevoie la vârsta sa. Recent, fiind în plin proces de divorț cu Andrei Neacșu, prezentatoarea a transmis un mesaj foarte, foarte puternic direct pe contul ei de Instagram, moment în care fanii i-a dat zeci de inimioare și comentarii în semn de susținere.

„Dacă te simți pierdut, dezamăgit, confuz, slăbit, întoarce-te la tine, la cine ești tu, acum și aici, și când vei ajunge aici, te vei descoperi pe tine, ca pe o floare de lotus în plină înflorire, frumoasă și puternică, chiar dacă este într-un iaz noroios– Masaru Emoto Concluzia: trăiește in prezent și nu uita cât de frumos e sufletul tău! ❤️😬”, a scris Ilinca Vandici, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---