Showbiz

Jador, noi detalii despre starea lui de sănătate după ce și-a anunțat retragerea: „Trebuie să mai fac niște terapie”

schedule 15 oct. 2023, 10:37

Jador a dat noi detalii despre starea lui de sănătate, la scurt timp după ce și-a anunțat retragerea din muzică. Este sau nu starea lui mai bună!?

Jador, noi detalii despre starea lui de sănătate

Jador este un cântăreț de manele îndrăgit de milioane de români, iar acest lucru nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze, mai ales că a muncit din greu pentru a ajunge la nivelul la care se află acum. Artistul nu a avut mereu succes și nici bani, dar a rămas printre puținii care nu au uitat de unde au plecat, ceea ce i-a făcut pe oamenii din jurul lui să îl iubească și mai tare.

El și-a ajutat mereu familia fie cu bani, fie cu lucruri materiale sau cu o vorbă bună și și-a dorit ca niciunul dintre ei să nu mai ducă lipsă de ceva în această viață. Mergând la sute de concerte prin țară, s-a acumulat foarte multă oboseală care și-a pus repede amprenta pe starea lui de sănătate, despre care a vorbit în cadrul celui mai recent podcast în care a fost invitat.

Față în față cu Ilinca Vandici, el nu a dat prea multe detalii despre afecțiunea cu care s-a confruntat, dar a zis că nu era chiar atât de gravă pe cât a crezut el inițial. De asemenea, a zis că trebuie să facă niște ședințe de terapie și că speră să se recupereze complet până la finalul acestui an, fiindcă are planuri mari și mult de muncă, iar ultimul lucru pe care și-l dorește este ca situații de genul acesta să îi stea în cale.

„S-au rezolvat problemele, cât de cât. Adică nu-i atât de grav. Trebuie să mai fac niște terapie și-s șmecher!”, a zis Jador, în podcastul Ilincăi Vandici.

La un moment dat, Jador a vorbit și despre situația sa amoroasă care nu este tocmai una bună. Acesta este fericit, în ciuda faptului că nu are o femeie alături de el.

„Îs cam singuratic, dar sunt fericit. Îl am pe Dumnezeu cu mine. (…) Cui îi place să vorbească cineva urât despre el? Suntem datori să îngăduim pe toată lumea.  Sunt cea mai mare javră din lume. Cu exactitate, nu sunt un om normal. Nu am nimic normal în mine”, a mai zis Jador.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---