Showbiz

Jador vrea să se așeze la casa lui. De ce nu și-a găsit aleasa: „Trebuie o mamă pentru copiii mei”

schedule 16 oct. 2023, 09:57

Jador vrea să se așeze la casa lui. De ce nu și-a găsit aleasa: „Trebuie o mamă pentru copiii mei”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Jador vrea să se așeze la casa lui și să își întemeieze o familie. În ciuda faptului că nu și-a găsit aleasa inimii, artistul este încă în căutarea unei mame pentru copiii lui. Unde crede că a greșit până acum, având în vedere că nu este într-o relație!

Jador vrea să se așeze la casa lui

Jador are planuri mari de viitor în ceea ce privește viața personală, după ce a suferit mai multe dezamăgiri în dragoste. Deși pe plan profesional are un succes imens la care unele persoane de vârsta sa nici măcar nu au curajul să viseze, nu poate spune același lucru și despre viața sa amoroasă. Cântărețul de manele nu duce lipsă de nimic, dar simte din tot sufletul absența unei femei care să îl iubească în adevăratul sens al cuvântului și pe care să o facă mama copiilor lui.

Acesta nu vrea nimic mai mult decât să se așeze la casa lui, să aibă o parteneră de viață care să îi rămână alături pentru totdeauna și pe care a promis că o va îmbrăca în bani. A trecut peste perioada în care își dorea doar aventuri, pentru că odată cu trecerea timpului, și-a dat seama care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru el.

„Eu nu îmi doresc o fată , să facă bani că o îmbrac în bani. Deci o pun la mine în pat și îi fac o saltea din bani. Mă jur! Trebuie o mamă pentru copiii mei. Nu caut o aventură”, a declarat Jador, în podcast-ul moderat de Ilinca Vandici.

Nu are o familie, pentru că nu a avut norocul să întâlnească femeia pe care să o facă parte din familia sa, dar este în același timp conștient de faptul că problema este la el, pentru că s-a dedicat doar muzicii sale. Doar munca pe care o depune îi mai aduce fericirea, dar nu se simte complet, ci are nevoie de iubire.

„Eu nu am o familie. Nu găsesc o fată care să îmi fie familie. Problema nu este la ele, cred că e la mine. Nu ofer timp decât muzicii. E tot ce mă pasionează. Este singurul real care îmi aduce fericire. Eu nu sunt, practic, om acum. Eu sunt o jumătate care așteaptă jumătatea lui.”, a mai zis artistul.

Problemele de sănătate cu care se confruntă l-au făcut să se gândească la aceste lucruri, inclusiv să renunțe la cariera sa, dar este nevoit să facă și terapie, în speranța că până la finalul anului își va reveni în totalitate.

”Trebuie să mai fac niște terapie și sunt șmecher, până în decembrie. La psihic nu mai are ce să îmi facă nimeni”, a adăugat artistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---