Showbiz

Jador renunță la muzică. Până când va mai susține artistul concerte: „Sunt nevoit să plec din țară”

schedule 11 oct. 2023, 12:13

Jador renunță la muzică. Până când va mai susține artistul concerte: „Sunt nevoit să plec din țară”
Sursa foto: Instagram Jador

Jador a făcut un anunț extrem de important, pe contul lui oficial de Instagram. Artistul a decis să renunțe la muzică, pentru că este nevoit să plece din țară. Până când vor mai putea fanii săi să meargă la concertele manelistului!

Jador renunță la muzică

Jador este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele de la noi din țară, motiv pentru care acesta susține în toată țara, iar oamenii își doresc ca el să fie prezent la cele mai importante evenimente din viața lor. În ultimii ani, artistul a fost foarte ocupat, a muncit din greu, pentru că le-a promis celor dragi că le va oferi tot ceea ce le-a lipsit în trecut, pe vremea când nu aveau nici măcar ce pune pe masă.

Nu a uitat niciodată de unde a plecat și înainte de a face să îi fie bine lui, a făcut tot ceea ce a putut pentru frații și părinții lui, cărora le-a construit case și pe care i-a ajutat cu bani. La momentul actual, consideră că a venit vremea să se retragă din muzică, pentru că vrea să plece din țară și le-a promis fanilor lui că le va spune despre ce este vorba la momentul potrivit, care nu este aproape.

Mai mult de atât, Jador le-a povestit celor care îl urmăresc în mediul online faptul că va ma urca pe scenă până la începutul anului viitor, după care nu va mai putea să își onoreze evenimentele, dar poate le va lăsa niște muzică, în timp ce el va fi departe. Speră ca planurile să îi iasă așa cum și-a propus și că Dumnezeu îi va fi alături în această călătorie, așa cum i-a fost și până acum.

Este recunoscător pentru toate realizările de până acum, iar dacă renunță la muzică nu înseamnă că nu știe ce își dorește să facă pe viitor, ba chiar are planuri mărețe.


„Salutare oameni care mă iubesc! Am să vă anunț ceva foarte important… de pe 1 ianuarie 2024 nu voi mai putea onora evenimente, nu voi mai putea merge la evenimente. Poate o să vă las niște muzică, pentru că sunt nevoit să plec din țară. Vreau să vă zic că până de Revelion voi mai putea cânta, în rest eu nu o să mai cânt, așa că cei care vreți să vin la evenimentele voastre până în decembrie sunt disponibil, până la sfârșitul lui decembrie. Vă iubesc! O să aflați tot pe parcurs. Doamne ajută!”, a povestit Jador, pe rețelele sociale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---