Showbiz

Jador, adevăratul motiv pentru care i-a spus adio Alexandrei Dobbia: „Am suferit, dar acum sunt bine”

schedule 26 oct. 2023, 11:19

Jador, adevăratul motiv pentru care i-a spus adio Alexandrei Dobbia: „Am suferit, dar acum sunt bine”
Sursa foto: Instagram Jador

Jador este un bărbat singur, iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Ceea ce nimeni nu a știut până acum este motivul pentru care el și Alexandra Dobbia și-au spus adio. Iată ce a povestit cunoscutul cântăreț de manele!

De ce s-a despărțit Jador de Alexandra Dobbia

Jador a trecut printr-o perioadă extrem de grea, după despărțirea de Alexandra Dobbia, femeia pe care ajunsese să o considere aleasa inimii sale. Acesta se bucura că a găsit, în cele din urmă, o femeie care să îl înțeleagă și care să îl iubească așa cum merită, dar frumoasa lor relație nu a durat pentru prea multă vreme, iar el a venit recent cu explicații în acest sens.

Cântărețul de manele a început prin a spune că a suferit enorm, în urma separării de fosta lui parteneră de viață, dat odată cu trecerea timpului, durerea a trecut și este din ce în ce mai bine. Se pare că femeia a dorit să se asigure că nu o va mai căuta și chiar dacă ar încerca să o facă, nu va putea, așa că a decis să își schimbe numărul de telefon. Jador a recunoscut că ar mai fi sunat-o, în momentele de slăbiciune, doar că nu a avut posibilitatea de o face.

„Am suferit după fata aia cu care am fost, am suferit, dar acum sunt bine. Golul ăla nu-l poate umple decât Dumnezeu. Ea nu mă mai caută, și-a schimbat numărul de telefon și foarte bine a făcut. Eu în momente de slăbiciune aș mai suna, pentru că sunt încă îndrăgostit de ea. E femeia cu care am stat doi ani, cum să nu fiu îndrăgostit și să-mi treacă în două luni? Înseamnă că nu aș iubi”, a declarat Jador, la XNS.

Având în vedere că au petrecut doi ani împreună, el nu a putut trece peste chiar atât de ușor, pentru că a iubit-o cu adevărat și este nevoie de mai mult timp, pentru a se vindeca în totalitate. Ajungând să discute și despre motivul pentru care au decis să rupă orice fel de legătură, artistul a spus că femeia îl considera un îndoctrinat, din cauza faptului că este un om cu credință în Dumnezeu. Mai mult de atât, este convins că într-o zi se vor întâlni și îi ca vorbi despre Dumnezeu, dar până atunci, nu are puterea de a face nimic.

„Ea este una din fetele pe care le-am iubit și are tot respectul meu, toată cinstea mea. Când o să ne treacă cu siguranță o să ne întâlnim și o să-i vorbesc despre Dumnezeu, pentru că realitatea e că eu m-am despărțit de ea pentru că mă considera un îndoctrinat. Ea are altfel de cultură, a crescut în Spania, e și micuță și cu siguranță Dumnezeu se va îndura și de ea, dar mie îmi trebuie o fată care să știe cuvântul lui Dumnezeu”, a mai povestit artistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---