Showbiz

Jador s-a împăcat cu fosta lui iubită. Hoder este aleasa inimii sale: „Îmi umple inima de fericire”

schedule 01 iun. 2023, 08:29

Jador s-a împăcat cu fosta lui iubită. Hoder este aleasa inimii sale: „Îmi umple inima de fericire”
Sursa foto: Instagram Jador

Jador este în culmea fericiri. Îndrăgistul cântăreț de manele s-a împăcat cu fosta lui iubită, Hoder, dar nu a putut păstra bucuria doar pentru el, ci le-a vorbit și fanilor despre acest aspect. Iată ce a postat pe Instagram și de a declarat în timpul unui interviu.

Jador, despre împăcarea cu fosta iubită

Jador a fost mereu genul acela de artist care a avut succes în carieră, dar nu un la fel de mare noroc în dragoste. Niciuna dintre relațiile lui nu a rezistat, iar femeia pe care a iubit-o cu adevărat și cu care a trăit o poveste frumoasă nu părea a fi aleasa inimii sale, având probleme de fiecare dată când se împăcau. Ei bine, odată cu trecerea timpului, lucrurile din viața personală s-au schimbat, iar soarele a răsărit și pe strada artistului.

De curând, el s-a împăcat cu fosta lui iubită, Hoder, iar la scurt timp după aceea a postat o imagine cu aceasta în mediul online alături de câteva rânduri prin intermediul cărora a dorit le zică oamenilor că deși ar avea atât de multe de adăugat, va spune doar câteva lucruri esențiale.

Despre Hoder a zis clar că este aleasa inimii sale, că este femeia care reușește să îi facă inima să tresare și, de asemenea, cea care îi umple inima de fericire și crede că ar trebui să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru faptul că a întâlnit-o. La final, i-a promis femeii că va avea o viață fericită alături de el, iar în cadrul interviu acordat în urma postării de pe Instagram, întrebat fiind când se va muta în Spania, Jador a zis că momentan este foartw ocupat și nu poate lua o asemenea decizie, oricât de tare și-ar dori să îi fie aproape partenerei sale de viață.

Nimic nu contează mai tare pentru el acum decât faptul că este fericit și împlinit cu viața pe care o are, dar mai ales cu iubita lui, Hoder.

„Sunt multe de zis…. Ce îmi rămâne este sa va atunt ca ea este cea care îmi face inima sa îmi tresara , ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o. Ea este Hoder aleasa inimi mele ❤️…. FEMEIA CARE O SA AIBĂ CEA MAI FRUMOASA VIAȚA ALĂTURI DE MINE!”

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---