Showbiz

Jador, cel care a pus punct relației cu Hoder. De ce a luat această decizie: „Mi-a fost greu și mie”

schedule 24 aug. 2023, 07:50

Jador, cel care a pus punct relației cu Hoder. De ce a luat această decizie: „Mi-a fost greu și mie”
Sursa foto: Instagram Jador

Jador a vorbit despre motivele separării de femeia de care era îndrăgostit. Artistul a mărturisit că el a fost cel care a luat decizia, în ciuda faptului că nu i-a fost deloc ușor să o facă.

Jador, adevărul despre separarea de Hoder

În urmă cu câteva săptămâni, Jador și-a asumat relația cu Hoder și părea extrem de fericit în compania femeii și chiar a postat câteva imagini cu aceasta alături de câteva cuvinte frumoase. Fanii artistului au crezut că, în sfârșit, și-a găsit liniștea în brațele persoanei alături de care va trăi pentru multă vreme, dar nu a fost deloc așa. Cântărețul de manele nu are un noroc la fel de mare în dragoste precum are în carieră, iar de curând a anunțat faptul că el și Hoder au decis să o ia pe drumuri diferite.

Inițial, acesta a preferat să păstreze tăcerea în ceea ce privește motivele pentru care nu mai formează un cuplu, iar după aceea a venit și cu detalii semnificative și le-a povestit oamenilor care și-au pus întrebări în acest că el a fost cel care a luat decizia dureroasă.

”Eram supărați unul pe celălalt de ceva timp… Sunt multe, dar, în primul rând, nu-i puteam oferi timpul pe care ea îl voia alături de mine. Mi-a fost greu și mie. Că trebuie să fac bani, iar asta îmi ocupă mult timp, timpul pe care ea și-l dorea cu mine”,  a declarat manelistul, potrivit cancan.ro.



De asemenea, Jador a zis că erau supărați de mai multă vreme, pentru că el nu își dorea decât să facă bani și timpul pe care îl folosea în acest scop, ea își dorea să îl petreacă alături de ea. Acest lucru nu se întâmpla, iar de aici până la tot felul de discuții a mai fost un singur pas. Nu a fost ușor nici pentru el, dar a fost cel mai bine pentru amândoi, iar în clipa în care i-a transmis lui Hoder că nu mai vrea să fie împreună, nu s-a terminat cu o ceartă, ci mai degrabă au terminat-o într-un mod frumos, el a condus-o la mașină, urmând ca șoferul să o ducă la aeroport.

Jador este acum mai convins ca oricând să renunțe la muzică, să se mute în Bacău și să se ocupe de mai multe afaceri, pentru produce mulți bani.

”A venit la mine, i-am spus că nu mai merge, că trebuie să o luăm pe drumuri separate. Știa și ea, venise să-și ia lucrurile. Ne-am pupăcit, am condus-o la mașină, șoferul a dus-o și aia a fost”, a mai zis el.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---