Showbiz

Jador, primele declarații după ce s-a zvonit că are cancer. De ce se lasă, de fapt, de muzică: „Nu am alte boli”

schedule 22 aug. 2023, 11:03

Jador, primele declarații după ce s-a zvonit că are cancer. De ce se lasă, de fapt, de muzică: „Nu am alte boli”
Sursa foto: Instagram Jador

Jador a dat primele declarații, după ce au apărut zvonuri legate de faptul că ar avea cancer. Artistul le-a spus clar celor care îl iubesc de ce a decis, de fapt, să se lase de muzică și când se va întâmpla lucrul acesta.

Jador, despre zvonurile legate de faptul că ar avea cancer

Vestea că Jador se lasă de muzică a venit ca un fulger pentru toți fanii lui, dar mai ales pentru cei care îl susțin încă de la începutul carierei sale și care știu cât de mult a muncit pentru a ajunge unde este acum. Unii și-au dat repede cu părerea și au ajuns la concluzia că realul motiv pentru care vrea să renunțe la ceea ce îi place să facă cel mai mult în viață este legat de problemele de sănătate cu care el s-a confruntat și din cauza cărora a ajuns chiar și pe patul de spital. Realitatea este cu totul și cu totul diferită, iar îndrăgitul cântăreț de manele le-a spus tot adevărul fanilor lui.

În urmă cu câteva luni, Jador s-a pozat pe patul de spital și a vorbit despre starea lui de sănătate care nu era deloc una bună. Unii au crezut că are cancer, iar el le-a transmis recent că nu se pune problema de așa ceva, nu are nicio boală, acesta nefiind motivul pentru care renunță la muzică. În realitate, artistul a avut o problemă la esofag care s-a rezolvat, dar la care la momentul acela i-a dat mari bătăi de cap.



„Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica! Sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil! Nu am cancer la colon! Nu am alte boli. Sunt foarte bine, am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine”, a povestit Jador, pe TikTok.

În ceea ce privește renunțarea la cariera sa de succes, Jador a mărturisit că se va întâmpla în luna decembrie a acestui an, doar pentru că vrea să se mute la Bacău și să își deschidă mai multe afaceri, de pe urma cărora să producă foarte mulți bani pentru el și pentru familia lui, sănătatea neavând niciun rol în decizia dureroasă pe care a luat-o. Fanii sunt devastați și speră doar că se va răzgândi până la urmă.

„Mă las de muzică în decembrie, pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți, atâta tot”, a a mai zis cântărețul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---