Showbiz

Bogdan Mocanu suferă în urma tragediei prin care a trecut. Cineva drag a murit: „S-a lovit la cap”

schedule 09 ian. 2024, 12:10

Bogdan Mocanu suferă în urma tragediei prin care a trecut. Cineva drag a murit: „S-a lovit la cap”
Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu suferă în urma tragediei prin care a trecut. Cineva drag a murit și nu poate trece peste pierderea suferită, oricât de mult ar încerca.

Bogdan Mocanu, îndurerat în urma tragediei prin care a trecut

Finalul anului nu a fost deloc unul ușor pentru Bogdan Mocanu, care a trecut printr-un moment pe care doar iubitorii de animale îl pot înțelege. Acesta l-a pierdut pe Loko, câinele său, în ziua de Crăciun. Totul s-a întâmplat în mașina fostului concurent de la Puterea Dragostei, care se întoarcea de la o cântare.

El nu mergea nicăieri fără animalul său de companie, căruia îi duce lipsa și care și-a pierdut viața în urma unui accident în care a căzut de pe scaun. Fiind foarte mic, lovitura la cap pe care a suferit-o a fost una vitală, în ciuda eforturilor pe care Mocanu le-a făcut pentru a-i salva viața. A încercat tot ce s-a putut, dar totul a fost în zadar pentru Loko.

Recent, el a oferit câteva declarații despre pierderea suferită, spunând că nici măcar nu își poate lua alt cățel, pentru că simte că l-ar trăda. Bogdan Mocanu a suferit enorm și l-a dus la București pentru a-l îngropa așa cum se cuvine și încă nu îi vine să creadă că „băiețelul lui” nu mai este lângă el.

"L-am pierdut pe băiețelul meu . A fost un accident stupid! Loko stătea, de obicei, pe scaun, atunci când mergeam la restaurant. Îl luam peste tot cu mine. Am fost la un concert în ziua de Crăciun și ne-am oprit pe drum, la întoarcere, să mâncăm. L-am așezat pe scaun și a alunecat de pe scaun, ei sunt foarte, foarte sensibili, avea 900 de grame. Din cauza căzăturii s-a lovit la cap. L-am luat în brațe imediat, am încercat să îl resuscitez. L-am adus la București pentru a îl îngropa.", a declarat Bogdan Mocanu pentru spynews.ro.

La final, a zis că Loko a fost cel mai iubit cățel și va rămâne la inima sa, indiferent de deciziile pe care le va lua pe viitor cu privire la a-și lua un alt animal de companie. Așadar, sfârșitul anului 2023 nu l-a prins cu zâmbetul pe buze, în ciuda faptului că este genul de persoană care are mereu o bună dizpoziție și care îi face să zâmbească pe cei din jurul lui.

"Loko a fost cel mai iubit cățel. Nu vreau să îmi iau alt animal de companie, nu îl poate înlocui nimeni. Simt că l-aș trăda dacă aș iubi alt cățel.", a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---