Showbiz

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit, după nouă luni de relație: „Nu a fost să fie”

schedule 03 apr. 2023, 08:53

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au format, timp de mai bine de nouă luni, unul dintre cele mai urmărite cupluri din lumea mondenă, din România. Se pare că aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, fără a vorbi despre vreun motiv anume și că ar fi ceva serios, de data aceasta, nu o glumă precum cea pe care au făcut-o în urmă cu câteva săptămâni.

Cristina Pucean, despre despărțirea de Bogdan

Despre iubire se spune că ar dura trei ani, dar în cazul lui Bogdan de la Ploiești și al Cristinei Pucean, aceasta a durat doar nouă luni. Deși pare clar că relația lor a ajuns la final, sunt foarte mulți oameni care nu îi mai pot lua în serios, după ce în trecut au păcălit pe toată lumea în acest sens, dovedindu-se la final a fi doar o strategie de marketing. La vremea respectivă, aceștia au făcut chiar și un live, pe care l-au anunțat dinainte, unde s-au certat și și-au adresat cuvinte dure, pentru ca totul să pară real.

Acum câteva zile, cei doi foști iubiți au dat primele semne că nu ar mai fi împreună și anume s-au scos de la follow, iar îndrăgitul cântăreț de manele a mers singur la un eveniment monden. Având în vedere trecutul, nici atunci nu i-a luat nimeni în serios, doar că unul dintre Story-urile pe care dansatoarea le-a făcut recent le-a dat de gândit serios celor care o urmăresc, pentru că pare că într-adevăr că nu mai formează un cuplu cu Bogdan de la Ploiești.

Oricât de ocupată ar fi, Cristina Pucean încearcă să își facă timp și pentru fanii ei de pe Instagram, iar pentru a păstra legătura cu ei așa cum se cuvine, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, moment în care un urmăritor a dorit să afle chiar de la ea, dacă s-a despărțit de iubitul ei, mai ales că el ar trebuit să o ceară în căsătorie. Blondina, crezând că este normal ca oamenii să fie curioși pe această temă, a zis că nu a fost să fie și i-a rugat să nu îi mai adreseze întrebări în acest sens, după care a descris perioada în care a fost împreună cu el drept una foarte frumoasă.

”Nu a fost să fie! E normal să primesc tot felul de întrebări despre asta...dar vă rog din suflet să terminați cu acest subiect.”, a scris Cristina Pucean pe Instagram.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---