Showbiz

Câți bani a scos din buzunar BRomania pentru petrecerea de ziua lui: „Am cântat și am dansat cu Velea și BDLP”

schedule 30 iun. 2023, 11:44

BRomania și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club de fițe din Capitală, iar la eveniment au luat parte în jur de 1000 de persoane care au dansat și au cântat pânâ dimineața. Câți bani a scos din buzunar pentru un asemenea eveniment!

BRomania, despre petrecerea de ziua sa

Zilele trecute, BRomania a dat o petrecere de zile mari cu ocazia zilei sale de naștere, iar evenimentul a fost organizat cu scopul de a strânge donații pentru Fundația Metropolis, iar undeva la 1000 de persoane s-au alăturat cauzei și au luat parte la eveniment, reușind să strângă la finalul serii 43.000 de euro, ceea ce i s-a părut foarte frumos actorului care i-a rugat pe invitați să nu îi lase cadouri, ci mai degrabă să ofere banii aceia oamenilor care, într-adevăr, au nevoie de ei.

Pe contul lui de Instagram, BRomania a dezvăluit că s-a distrat de minune de ziua sa, alături de invitați de seamă, unde atmsofera a fost întreținută de către Alex Velea și Bogdan de la Ploiești. La eveniment, au participat atât prietenii actorului, cât și persoane care deși nu îl cunosc personal, au dorit să alăture cauzei și să doneze. Matei Dima le este recunoscător tuturor celor care s-au implicat și drept mulțumire le-a arătat câteva secvențe din filmul Miami Bici 2, care va putea fi vizionat din 24 noiembrie în toate cinematografele din țară.



„S-a băut, s-a mâncat, s-a cântat cu Alex Velea și Bogdan DLP și s-au făcut multe schimburi de numere. Dar cel mai important, s-a donat. Mă hotarasem să îmi fac ziua mereu după 30 de ani, dar pandemia ne-a stricat la toți planurile. Anul acesta am zis sa fac ceva tare pentru că am avut câțiva ani buni în spate în care m-am simțit binecuvântat și cu aceasta ocazie am vrut să dau mai departe.
Mi-am donat ziua în mai multe feluri: link de Galantom care și-a depășit ținta, donații cash în urnele de la party, donații directe in contul fundației și peste toate astea, pe la miezul nopții, am profitat de amețeala invitaților și i-am provocat la o licitație pentru un tricou semnat de băieții naționalei de fotbal. Acel tricou s-a dat cu 5000 de euro către Lucian și Global. S-au strâns puțin peste 43,000 de mii de euro care se duc către fundația Metropolis, manageriată cu succes incredibil de către prietenul meu Codin. Toate astea s-au întâmplat datorită prietenilor mei și a multor oameni care nici nu mă cunosc personal și totuși s-au alăturat cauzei. Vă mulțumesc și vă așteptăm în noiembrie la Miami Bici 2.”, a transmis BRomania, pe Instagram.

Petrecerea a fost una reușită, mai ales că la un moment dat, și-a făcut apariția Alex Velea și Bogdan de la Ploiești care au cântat unele dintre cele mai cunoscute și îndrăgite piese de-ale lor și au făcut show. Ei bine, pe lângă faptul că s-au strâns donații foarte mari, BRomania a fost nevoit să scoată și el din buzunar o sumă imensă de bani, pentru ca toți invitații să se simtă bine, fiind vorba de 10.000 de euro.

„Ziua de naștere, anul acesta, m-a costat aproape 10.000 de euro, care este o sumă foarte mare, însă când te gândești că ne-am distrat aproape 1000 de oameni în Nuba, am băut până dimineață. Am cântat și am dansat cu Velea și BDLP, am mâncat toți de la Chef FOA. Și, cel mai important, s-au strâns donații pentru acest eveniment, în valoare de 43.000 de euro, care merg către Fundația Metropolis. Suma aceea, a petrecerii, nu mai devine atât de mare!”, a declarat actorul, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---