Showbiz

Cristina Șișcanu, noi declarații în scandalul cu menajera. Fanii au criticat-o dur: „Faptul că fac parada modei nu mă încurcă”

schedule 29 ian. 2024, 11:49

Cristina Șișcanu, noi declarații în scandalul cu menajera. Fanii au criticat-o dur: „Faptul că fac parada modei nu mă încurcă”
Sursa foto: Instagram Cristina Siscanu

Cristina Șișcanu a pornit un real război în mediul online împotrica menajerei sale. Fanii nu au mai suportat-o și i-au dat numai comentarii de hate, în momentul în care soția lui Mădălin Ionescu s-a filmat făcând curat prin casă în urma femeii.

Cristina Șișcanu, noi declarații în scandalul cu menajera

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au intrat din nou în atenția publicului, după ce au postat în mediul online mai multe filmări în care se plângeau de fosta lor menajeră. După spusele lor, femeia nu își făcea deloc treaba așa cum ar fi trebuit și primea mult prea mulți bani fără a-i merita. Vedeta a mai transmis că a fost mereu o persoană generoasă, de aceea nu a înțeles de ce a plecat, când avea cea mai mare nevoie de ea.

Astfel, a început un întreg război împotriva femeii pe care cei doi au angajat-o, să se ocupe de casa lor. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” s-a filmat chiar și în timp ce făcea curățenie în casă în urma manejerei, ceea ce a dus la un val de hate la adresa sa.

Mai apoi, ea a venit cu o serie de explicații, spunând că dacă face parada modei, nu înseamnă că nu își poate lua rolul de gospodină în serios, având în vedere că nu are de ales. Cu sau fără ajutor, se ocupă de casă, dar nu acest lucru i-a deranjat pe internauți, ci mai degrabă faptul că a ales să facă totul public, punând accentul pe faptul că angajata lor nu își făcea treaba.

În apărarea sa, Cristina Șișcanu a zis că o femeie adevărată, așa cum se consideră, știe să le facă pe toate și numai ea știe cât s-a chinuit cu copiii săi, având în vedere că a devenit mamă la o vârstă fragedă.

„Faptul că fac parada modei nu mă încurcă să fac și curățenie în casă. Cele două lucruri nu se exclud. Când scăpăm de primitivismul ăsta? Câți ani trebuie să treacă astfel încât să nu mai existe această mentalitate? Știți ceva, sunt și divă, sunt și gospodină! Eu mă ocup de casă. Cu sau fără ajutor, oricum mă ocup de casă. Cele care sunteți așa de cârcotașe și practic vă vărsați veninul, eu am crescut un copil mic, bebeluș, fără bonă, singură. 
Am alăptat-o până la doi ani și ceva. Am avut grijă de alți doi copii pe care nu eu i-am născut și pe care i-am crescut. Voi uitați de lucrurile astea. Aveam 26 de ani când am devenit practic mamă cu griji cotidiene legate de copii. Nu numai să le dai mâncare, să îi îmbraci, să faci bani ca să aibă de toate, ci și cu griji emoționale.
Voi habar nu aveți cele care comentați.(...)   O femeie adevărată știe să le facă pe toate și încearcă să le facă pe toate. Sau știe să își prioritizeze lucrurile în anumite momente ale zilei sau ale vieții. În anumite perioade ale vieții, de exemplu, când a fost Petra foarte mică, m-am dedicat ei, alăptând-o, trezindu-mă de multe ori pe noapte. Nu am pasat-o mamei sau bonei și eu să dorm bine mersi. Nu, m-am ocupat 100% de ea.La fel și de ceilalți copii.Când măcar una dintre cele care comentați agresiv și prostește o să faceți ceea ce am făcut eu, atunci mai stăm de vorbă. Nu e frumos ceea ce faceți! Nu e frumos absolut deloc! Am trecut prin foarte multe în viața asta. Mi-am învățat lecțiile. Ideea este în felul următor, nimeni dintre cele care comentează jignitor și fără argumente nu este în papucii mei și nu au cum să își dea cu părerea fără să înțeleagă”, a transmis Cristina Șișcanu, pe Facebook.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---