Showbiz

Cristina Ciobănașu, despre nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Actrița are și ea planuri serioase de viitor: „Nu ne grăbim”

schedule 07 dec. 2023, 08:51

Cristina Ciobănașu, despre nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Actrița are și ea planuri serioase de viitor: „Nu ne grăbim”
Sursa foto: Instagram Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobănașu a vorbit despre nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu, dar și despre planurile de viitor pe care ea și partenerul ei de viață le au. Ce a declarat actrița!

Cristina Ciobănașu a vorbit despre nunta lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună în jur de zece ani, iar în momentul în care au anunțat separarea, o întreagă generație care a crescut cu ei a fost în stare de joc. Lunile treceau, iar fanii acestora au sperat că se vor împăca, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar în schimb fiecare dintre ei și-a refăcut viața.

Acum, cei doi foști iubiți sunt foarte bine, rănile s-au vindecat și au planuri serioase de viitor cu partenerii lor de viață. Vlad Gherman este recunoscător că Oana Moșneagu a apărut în viața lui, o iubește enorm, a cerut-o în căsătorie, iar acum se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și au mari emoții pentru ceea ce va urma. Aceștia nu au păstra vestea cea mare doar pentru ei, ci au făcut anunțul pe rețelele sociale alături de niște poze cu nașii lor.

Cristina Ciobănașu nu a rămas nici ea în urmă, iar într-un interviu acordat recent, a spus că în cazul ei și al lui Alex, iubitul ei, lucrurile merg ceva mai lent. Nu se grăbesc să facă un asemenea pas în viața lor, pentru că au o tot timpul din lume să își unească destinele. A mai precizat că ei nu sunt la fel de avansați ca Vlad și Oana, iar detaliie vor să rămână doar pentru ei.

''Am vorbit și noi (n.r. de nuntă). Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt în niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine unde suntem încât nu ne grăbim nicăieri.'', a zis Cristina Ciobănașu, pentru XNS.

Fanii se bucură cu adevărat pentru ei, iar actrița a dezvăluit că relația lor este una foarte bună și se văd destul de des, mai ales că lucrează împreună.

''După ce am băut la o nuntă la niște prieteni comuni toți patru, nu mai există… Da, (n.r. s-a relaxat totul). Avem și emisiunea la care lucrăm împreună.'', a mai zis Cristina Ciobănașu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---