Showbiz

Cristina Cioran nici nu vrea să audă de Chefi la cuțite, deși este pasionată de gătit: „Aș face față, dar nu sunt interesată”

schedule 16 oct. 2023, 12:47

Cristina Cioran nici nu vrea să audă de Chefi la cuțite, deși este pasionată de gătit: „Aș face față, dar nu sunt interesată”
Sursa foto: Instagram Cristina Cioran

Cristina Cioran nici nu vrea să audă de Chefi la cuțite, deși este pasionată de gătit. Vedetei nu i-ar plăcea să facă parte din proiect și a spus și de ce.

Cristina Cioran nici nu vrea să audă de Chefi la cuțite

Cristina Cioran este pasionată de gătit și mereu și-a dorit să aibă propriul său show culinar online, așa că nu a stat rea mult pe gânduri și a muncit în acest sens, reușind abia acum să își îndeplinească visul. Nu crede despre ea că este o bucătar profesionist, ci doar unul pasionat. Are planuri mari pentru proiectul ei și chiar și-a propus să contacteze mai mulți chefi, dacă la un moment dar va simți că are nevoie de ajutor.

Filmările pentru show-ul ei culinar au loc într-un studio, iar producătoarea și operatorul său aleg câteva ingrediente pe care este nevoită să le folosească în rețetele sale. Este o reală provocare pentru ea, dar se descurcă de minune, pentru că iubește ceea ce face și pentru că pune suflet în preparatele sale.

Cel mai tare o încântă faptul că va avea și invitați, doar că momentan proiectul rămâne în online, urmând ca mai târziu blondina să contacteze televiziune, dacă lucrurile vor merge așa cum și-a propus.

 „Nu mă erijez în bucătar profesionist. Sunt tipic house wife, în care femeile de acasă se pot identifica. Cu greșeli, căutând informații. Și eu, la rândul meu, la viitoarele emisiuni, voi suna și câțiva chefi, dacă am nevoie de ajutor. Sunt o persoană obișnuită care face acest lucru din pasiune, în care cea de acasă se poate identifica cu felul meu de a fi, de a orna. Am și o rețetă secretă. Producătoarea mea și operatorul aleg două-trei ingrediente, fără ca eu să știu despre ce e vorba. Eu trebuie să fac din acestea o rețetă. Filmările au loc într-un studio.
Avem deja trei sponsori, care ne asigură și costurile de producție. Proiectul rămâne momentan pe online, îl creștem, apoi îl voi propune și televiziunilor. Vom avea și invitați, la un moment dat. Îmi merge foarte bine, chiar sunt încântată.”, a declarat Cristina Cioran, pentru cancan.ro.

Întrebată dacă i-ar plăcea să participe la Chefi la cuțite, Cristina Cioran a oferit un răspuns negativ. Aceasta crede că ar face față, doar că nu este interesată. De ce? Ei bine, pentru că ar trebui să dedice foarte mult timp proiectului și nu dispune de el, dar nu i-ar plăcea să fie pusă nici mare presiune pe ea.

„Aș face față, dar nu sunt interesată acum. E mult timp pe care trebuie să-l dedic, și nu dispun de așa ceva. Proiectele Chefi la cuțite sunt foarte intense, câteva luni de filmări la foc continuu. Ca și concurent, mi se pare foarte dificil, e o presiune mare. Trebuie să stăpânești foarte bine niște tehnici. Eu nu am făcut cursuri, mie doar îmi place să gătesc”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---