Showbiz

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat: „Dumnezeu ne vrea împreună!”

schedule 17 apr. 2023, 09:29

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat: „Dumnezeu ne vrea împreună!”
Sursa foto: Instagram Cristina Pucean

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat, iar TikTok-ul pe care l-au postat împreună a făcut furori încă din primele minute. Deși imaginile au vorbit de la sine, dansatoarea a postat un mesaj despre acest subiect și în mediul online. Iată ce a zis!

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, din nou împreună

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au surprins într-un mod neplăcut pe toată lumea, când au dat trista veste că au decis să se despartă. La momentul separării, blondina a zis clar că nu a existat o ceartă între ei, ci doar au ajuns la concluzia că le este mult mai bine așa. Fanii au crezut că era vorba despre o altă glumă, precum cea pe care o făcuseră cu ceva vreme înainte de dragul lansării unei piese.

Mai mult de atât, mulți dintre fanii lor nici nu au vrut să creadă că este adevărat, deoarece îi îndrăgeau pe cei doi îndrăgostiți în acea formulă. Având în vedere că în ultima vreme nu au zis nimic despre relația lor, despre o eventuală o împăcare sau despre orice altceva, fanii își pierduseră speranța că vor ajunge să fie din nou împreună, dar ei au avut grijă să îi ia prin surprindere.

Ei bine, recent, aceștia au postat un TikTok împreună, iar la scurt timp după aceea, Cristina Pucean a transmis un mesaj în mediul online, prin intermediul căruia le-a dat de înțeles tuturor că s-au împăcat, fiind de părere că Dumnezeu îi vrea impreună, pentru că se iubesc, iar lucrul acesta este cel mai important. Le-a mulțumit oamenilor pentru mesajele frumoase, în ciuda faptului că au fost certați.

„Poate vă era dor de formula asta... Dumnezeu ne vrea împreună! Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră, pentru toate mesajele frumoase, chiar dacă am trecut printr-o perioadă mai delicată și am fost certați. Ne iubim și asta e tot ce contează! Paște fericit vă dorim tuturor, prețuiți ceea ce iubiți și ce vă face fericiți!”, a transmis Cristina Pucean, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6386 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8873 RON
0.00100
HUF
HUF: 1.2562 RON
-0.00410
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.1926 RON
0.02310
Convertor valutar

Rezultat: ---