Showbiz

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună la ziua Vicăi Blochina: „Avem o relație foarte bună acum”

schedule 16 aug. 2023, 09:00

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună la ziua Vicăi Blochina: „Avem o relație foarte bună acum”
Sursa foto: YouTube Viva Online

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost văzuți împreună la ziua Vicăi Blochina, motiv pentru care oamenii au început să creadă că s-au împăcat. Ce a declarat vedeta despre întreaga situație.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună la ziua Vicăi Blochina

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format un cuplu timp de mai multă vreme, iar la scurt timp după venirea pe lume a fiicei lor, au realizat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Așadar, cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, iar vedeta a rămas să se ocupe de una singură de micuța lor, dar nu s-a plâns nici măcar o secundă, pentru că e cea mai importantă persoană din viața sa și ar face orice pentru ea.

Ei bine, vedeta a demonstrat ca se descurca de minune chiar si de una singura, iar recent multa lume a crezut ca ea si tatal fiicei sale se vor impaca, in clipa in care au fost vazuti impreuna la ziua Vicai Blochina. Vedetă a preferat să nu își țină fanii în suspans, ci le-a spus acestora din prima faptul că nu se poate pune problema de o împăcare între ei, dar că relația lor este una destul de bună, având în vedere cum se înțelegeau in trecut. Cei doi au fost la petrecerea aniversară organizată de Vică Blochina, dar nu împreună, ci separat.

Foștii parteneri de viață s-au cunoscut la una dintre petrecerile dansatoarei, iar ea i-a invitat și anul acesta nelovindu-se de un refuz din partea lor. Cristina Cioran a precizat că nu s-au împăcat și nici nu se va întâmpla lucrul acesta, doar că având prieteni comuni se mai întâlnesc pe la tot felul de evenimente.

Preferă să păstreze o legătură de dragul copilului pe care îl au împreună și care are nevoie de ambii părinți în viata sa. După cum chiar vedeta a zis se concentrează pe creșterea și evoluția Emei, având doar o relație de prietenie.


„Da, este adevărat că am fost amândoi la petrecerea Vicăi dar nu este nimic mai mult. Eu și cu Alex ne-am cunoscut la ziua de naștere a Vicăi acum trei ani.La petrecerea de anul acesta am fost invitată atât eu cât și Alex, noi doi nu am venit ca și cuplu ci separat ca și invitați. Nu ne-am împăcat. Totul era între prieteni comuni. Nu ne-am împăcat nici nu ne vom împăca.
Avem o relație foarte bună acum pentru micuța noastră! Suntem foarte concentrați pe creșterea și evoluția Emei. Între noi doi nu mai există cale de împăcare decât o relație de prietenie pentru binele micuței noastre. Eu mă bucur foarte mult că ne înțelegem pentru Ema. Tu nu ai văzut că eu sunt o persoană mai pe liniște și sunt mai secretoasă. Ar fi multe de spus despre relația noastră dar poate altă dată, nu acum”, a declarat Cristina Cioran, pentru click.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---