Showbiz

Cristina Cioran, despre traumele din copilărie. Ce educație a primit vedeta: „Avea un băț”

schedule 08 nov. 2023, 12:20

Cristina Cioran, despre traumele din copilărie. Ce educație a primit vedeta: „Avea un băț”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Cristina Cioran a decis că a venit vremea să abordeze unele subiecte ceva mai sensibile în interviurile sale, iar recent a vorbit despre traumele din copilărie peste care a trecut cu greu. Iată ce a povestit!

Cristina Cioran, despre traumele din copilărie

Cristina Cioran a dat mereu dovadă de sinceritate în interviurile sale, iar până la această vârstă a învățat multe lucruri care o ajută să își îndeplinească mai ușor rolul de mamă. De când a venit pe lume fetița sa, încearcă să îi ofere acesteia cea mai bună viață, se asigură că nu duce lipsă de nimic și știe sigur cum nu se va comporta cu ea pe viitor. Anumite întâmplări din trecut au marcat-o și încă de pe atunci a știut cum va fi ca mamă.

Vedeta nu a avut o copilărie prea ușoară, pentru că pe vremea când era la școală, educația nu se făcea la fel cum se face în zilele noastre, ci prin intermediul unor pedepse aspre. Pe atunci, avea o învățătoare care avea de fiecare dată un băț verde cu care îi lovea, ori de câte ori nu erau cuminți, iar ei mici fiind nu înțelegeau prea mult și au ajuns să trăiască o frică. Atât ea, cât și colegii săi au fost traumatizați de femeia respectivă.



„ Pot să spun doar atât: doamna mea învățătoare, din nefericire, avea un băț verde din plastic, iar pălmuțele astea, dacă ți se par foarte muncite, să știi că sunt foarte lovite. Din copilăria mea. Primeam la pălmuță foarte rău. Nu aș merge pe educația asta”, a declarat Cristina Cioran, pentru ego.ro.

Odată cu trecerea anilor, Cristina Cioran a realizat că nu va merge niciodată pe genul acesta de educație, pentru că nu ajută la nimic. Nu crede în genul acesta de educație, mai ales când vine vorba de învățat și nu va putea fi niciodată de acord cu agresiunea fizică, indiferent de context. În plus, a povestit că profesoara care i-a rămas la inimă și pe care nu o ca uita niciodată este fix cea care nu a ridicat nici măcar o dată tonul la ei.

„Nu cred în altoirea copiilor, nu cred în spanking (nr. pălmuiri) decât în alte condiții (râde), deci nu cred în agresiune fizică. Îmi aduc aminte de o profesoară de limba română, pe care am iubit-o, am adorat-o, am respectat-o, niciodată nici măcar nu a ridicat tonul”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---