Showbiz

Cum a scăpat Cristina Cioran de cea mai mare dependență a sa: „Nu prea înțelegi ce este cu tine atunci când te lași”

schedule 07 nov. 2023, 10:06

Cum a scăpat Cristina Cioran de cea mai mare dependență a sa: „Nu prea înțelegi ce este cu tine atunci când te lași”
Sursa foto: Instagram Cristina Cioran

Cristina Cioran s-a confruntat cu o dependență, încă de la 14 ani și a reușit cu greu să scape de aceasta. Ce a povestit vedeta despre vremurile acelea!

Cum a scăpat Cristina Cioran de cea mai mare dependență a sa

Cristina Cioran a oferit un interviu foarte interesant pentru cei de la „Europa Liberă România”, în cadrul căreia a vorbit despre dependența de nicotină, care a afectat-o pentru multă vreme.

Din fericire, vedeta nu mai fumează țigări normale, fiind extrem de mulțumită că a reușit să scape de această dependență, singurele pe care le adoră acum sunt cele electronice, care nu sunt la fel de nocive. Blondina a recunoscut că era dependentă de nicotină, încă de pe vremea când avea 14 ani și că ajunsese să fumeze și câte trei pachete de țigări pe zi, în ciuda faptului că nu îi era deloc bine.

Vocea sa era mult mai groasă, avea niște dureri mari în gât și simțea de parcă și-ar fi înfipt un cuțit, dar cu toate acestea, nici prin gând nu îi trecea să le lase.

„Sunt dependentă de nicotină, de tutun, de la vârsta de 14 ani. Am fumat și câte trei pachete de țigări pe zi, să nu uităm că un pachet conține 20 de țigarete, fiecare țigaretă conține niște grame de nicotină plus niște grunt, niște nenorociri de-astea, niște toxine fabuloase care se lipesc pe vasele de sânge, pe plămâni, niște nenorociri, și eu fumam de rupeam.
Aveam o voce de tutungioaică, o voce de tabacistă. Mă durea gâtul, mă ustura în gât. Simțeam că îmi dă cu un cuțit în gât, dar eu continuam și continuam să fumez, parcă făceam împotriva mea”, a declarat Cristina Cioran, pentru „Europa Liberă România”.

Mai mult de atât, ea a dorit să tragă un semnal de alarmă în acest sens, deoarece este ferm convinsă că sunt multe persoane care se confruntă cu aceeași situație. Cristina Cioran a realizat cât de mare era dependența sa, în clipa în care a reușit să se lase, iar cel mai rău a fost când a început să mănânce mult și să piardă lupta cu kilogramele în plus. A comparat dependența sa cu momentul în care un actor nu știe ce anume ar trebui să facă, pe scenă, cu mâinile sale.

„Simți cât de mare a fost dependența de fumat atunci când te lași. Nu prea înțelegi ce este cu tine atunci când te lași, mănânci foarte mult, atunci m-am și îngrășat foarte mult. Nu știi ce să faci cu mâinile tale. Așa cum actorul are o problemă când nu știe ce să facă cu mâinile și trebuie să își găsească ceva de făcut, așa este și dependentul de tutun. Când ai terminat cu țigările (te-ai lăsat de ele – n.r) te întrebi ce faci cu mâinile. Cu o mână bei apă, suc, vin iar cu cealaltă ce faci? Mănânci!”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---