Showbiz

Cristina Ciobănașu, despre relația pe care a avut-o cu Vlad Gherman: „Ascult muzica noastră și plâng”

schedule 02 iun. 2023, 10:29

Cristina Ciobănașu, despre relația pe care a avut-o cu Vlad Gherman: „Ascult muzica noastră și plâng”
Sursa foto: YouTube Radu Țibulca

Cristina Ciobănașu a simțit nevoia să își deschidă inima, în cadrul unui podcast în care a fost invitată. Actrița a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Vlad Gherman, dar și despre starea ei din acest moment în ceea ce privește povestea lor de iubire care a durat aproape un deceniu. Iată ce a povestit!

Cristina Ciobănașu, despre fosta ei relație

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au îndrăgostit și au decis să formeze un cuplu în adolescența lor, devenind un model pentru tinerii de vârsta acestora, care la rândul lor au fost devastați în clipa în care au aflat că actorii s-au despățit. Trista vremea, la momentul acela, a fost dată chiar de ei prin intermediul unei filmări pe YouTube, iar părți din videoclipul respectiv au devenit virale pe toate rețelele sociale. Mulți au sperat că nu era real ceea ce se petrecea și că vor ajunge să se împace, dar nu a fost o decizie pe care au luat-o de pe o zi pe alta și nu a fost ușor pentru niciunul dintre ei. Actorul a avut nevoie de terapie, pentru a putea reveni la viața sa obișnuită, viața acestuia transformându-se complet în clipa în care a rămas singur.

Deși părea că pentru Cristina Ciobanașu lucrurile au fost ceva mai simple, în realitate situația a fost total diferită. Invitată în cadrul podcast-uljui moderat de către Radu Țibulcă, pe canalul lui de YouTube, actrița a vorbit despre mai multe subiecte sensibile, inlusiv despre acesta.

Vedeta a început prin a spune că amândoi au fost de acord cu decizia dureroasă, pentru că dacă unul dintre ei și-ar fi dorit nu ar fi fost suficient. De asemenea, a zis că și după ce s-au separat, au continuat să poarte discuții în contradictoriu

„Amândoi am fost de acord să facem alegerea asta, amândoi. Dacă își dorea doar el sau îmi doream doar eu nu era suficient, dar cumva în toată perioada aia de după ce ne-am despărțit am avut atât de multe discuții în contradictoriu, discuții în care practic unul mai mult ca altul spunea că nu își dorește asta de fapt sau că își dorește asta de fapt”, a zis Cristina Ciobanașu, în podcast.

Cristina Ciobănașu a mai povestit că ei au trăit atât de multe împreună, au crescut și tocmai de aceea ar fi urât ca legătura dintre ei să se termine brusc. Ea a încercat să îi explice fostului ei partener de viață cum au stat, de fapt, lucrurile și a fost sinceră cu el.

”Tot procesul ăsta ne-a făcut să ne dăm seama că noi am trăit atât de multe lucruri împreună și am crescut împreună, încât ar fi foarte nasol pentru noi pe viitor, pentru amintirile noastre, pentru ceea ce vom fi, ar fi păcat să o rupem brusc și fiecare să își vadă de ale lui. Eu una mi-am dorit foarte mult, el nu înțelegea cum văd eu varianta asta de a ne înțelege după despărțire plauzibilă, el nu înțelegea.
Am încercat să-i explic, i-am zis să-mi spună dacă nu își dorește, pentru că eu nu pot să forțez un om să facă ceva ce nu vrea, dar cumva și el și-a dat seama că nu vrea să fim niște străini în viitor, pentru că am fost niște cărămizi atât de importante unul în viața celuilalt, încât am ales să prețuim mai mult amintirile și o etapă minunată din viața fiecăruia și am fost în stare, deși a fost chinuitor în prima perioadă, recunosc. Am ales de fiecare dată, după fiecare ceartă și după fiecare scos de ochi, să vrem asta în continuare, chiar dacă ne chinuim”, a mai zis actrița.”A fost dificil și să lucrăm împreună, pentru că fără să vrem mai erau reproșuri și înțepături. Mă bucur din suflet că a fost și el destul de puternic să intre în horă cu mine, eu îmi doream foarte mult să rămânem în relații bune, nu eram atât de absurdă încât să mă gândesc că o să rămânem prieteni la cataramă, că nu există. Îi mulțumesc foarte mult că a avut tăria să facă și el același lucru. El a fost mult mai dărâmat de despărțirea noastră decât mine și a și arătat-o mai mult. Eu am preferat să îmi duc suferința și etapa asta de despărțire în liniște, în propria carapace, pentru că nu mi-a plăcut niciodată ideea de a-ți spăla rufele în public, dar nu asta era de fapt, că noi nu ne spălam rufele în public. Noi am zis în public că suntem bine, dar suferința pe care o ai când te întorci acasă e suferința ta cu tine și dacă tu alegi să o arăți și celorlalți, felicitări, înseamnă că ești puternic. Eu nu am fost atât de puternică, încât să pot să vorbesc în perioada aia public despre ce simt, ce trăiesc, cât de dărâmată sunt, cât de greu îmi e să mă trezesc, că nu pot să adorm, că mă uit pe poze cu amintiri, că ascult muzica noastră și plâng la volan”, a adăugat vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---