Showbiz

Cristina Șișcanu i-a pus la punct pe influncerii din România. Ce a scos-o din sărite: „Hai să fim serioși, ce prostie”

schedule 20 oct. 2023, 10:41

Cristina Șișcanu i-a pus la punct pe influncerii din România. Ce a scos-o din sărite: „Hai să fim serioși, ce prostie”
Sursa foto: Instagram Cristina Siscanu

Cristina Șișcanu i-a pus la punct pe influncerii din România, postând un mesaj pe rețelele sociale în care a spus ce anume a scos-o din sărite în ceea ce îi privește. Iată ce a transmis partenera de viață a lui Mădălin Ionescu!

Cristina Șișcanu i-a pus la punct pe influncerii din țara noastră

Cristina Șișcanu petrece foarte mult timp pe rețelele sociale și urmărește la rândul ei activitatea multora dintre influencerii din România. Deși despre mulți dintre ei nu are nimic de comentat, au existat unii despre care a avut numai cuvinte dure și și-a exprimat opinia pe rețelele sociale, cu riscul de a fi la rândul ei criticată de către oamenii care o urmăresc și pentru care, adesea, ea reprezintă un exemplu demn de urmat.

Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a dat mereu dovadă de sinceritate și nu s-a abătut nici acum de la regulă. Vedetei i se pare nepotrivit faptul că tot mai multe persoane cu zeci de mii de urmăritori au început să dea sfaturi de viață în necunoștință de cauză, transformându-se pe rând în speakeri motivaționali sau psihologi.

Ea are o experiență de viață și știe că este greu ca oamenii să fie mereu creativi și originali, dar asta nu scuză faptul că au început să posteze tot mai des conținut motivațional, fiind de părere că este destul de greu acest drum și nu oricine este potrivit pentru asta. Cristina Șișcanu a mai pus accentul și pe faptul că unii vor dispărea la fel de repede cum au apărut, dar nu se poate abține să nu comenteze câte ceva despre activitatea lor pe rețelele sociale.



Vedeta nu poate tolera ceea ce ea a numit ”banalități” și nu a putut să le suporte niciodată, doar că din nefericire se lovește zilnic de genul acesta de postări și nu are nicio putere pentru a le opri.

“Toți influncerii s-au făcut speakeri motivaționali, psihologi, am văzut tot felul de filmulețe, ‘3 soluții pentru a-ți ține bărbatul acasă’, ‘3 soluții să fie copilul cuminte’», numai prostii de genul ăsta, dar nu neapărat că sunt ele prostii în esență, dar nu toată lumea poate să facă așa ceva, nu toate lumea poate fi speaker motivațional, nu toată lumea poate fi psiholog. (…)
Pe bune? Hai să fim serioși, ce prostie… Nu suport banalitățile, nu le-am suportat niciodată, dar acum nici măcar nu le mai tolerez, pe bune. Am ajuns la o vârstă, știți cum se spune. Eu înțeleg că e greu să fii creativ, foarte greu, mai ales să fii creativ zilnic, să produci conținut. (…) Ok, fiecare dintre noi mai încercăm niște lucruri, nu-i asta o problemă, dar când văd că unii forează și ei n-au nicio treabă cu chestia asta, înnebunesc.
Înnebunesc e mult spus, adică e așa… dar asta se întâmplă pentru că sunt foarte mulți influenceri, dar lucrurile se vor cerne în timp. Știți cum era sloganul Junimea’ – ‘Intră cine vrea, rămâne cine poate’.”, a zis Cristina Șișcanu, pe rețelele sociale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---