Showbiz

Irina Petrea nu poate avea copii, deși medicina a evoluat: „Doare când cineva te întreabă”

schedule 20 nov. 2023, 11:17

Irina Petrea nu poate avea copii, deși medicina a evoluat: „Doare când cineva te întreabă”
Sursa foto: YouTube Metropola TV

Irina Petrea nu poate avea copii, deși medicina a evoluat, iar recent a vorbit despre acest subiect sensibil cu Cristina Șișcanu, în cadrul emisiunii online pe care o moderează.

Irina Petrea nu poate avea copii

Irina Petrea a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, datorită emisiunii Supernanny, unde psihologul făcea educație în familiile cu probleme. A fost o reală provocare pentru ea, dar a acceptat, pentru că îi place enorm să lucreze cu copiii, în ciuda faptului că ea nu poate deveni mamă.

Au trecut ani buni de atunci, iar ea a trecut deja de vârsta de 40 de ani și cu toate acestea nu își pierde speranța că ar putea aduce pe lume un copil. Cunoaște cazuri în care prietenele ei au devenit mame târziu, pe cale naturală, tocmai de aceea crede că ar putea să se întâmple la fel și în ceea ce o privește pe ea.

În ciuda faptului că medicina a evoluat, ea nu a reușit să își îndeplinească visul și a vorbit despre acest lucru cu Cristina Șișcanu  în emisiunea „După faptă și răsplată”. Cel mai mult o deranjează faptul că oamenii o întreabă de ce nu are copii, fiind de părere că oamenii ar trebui să pună mai rar această întrebare, pentru că în felul acesta nu fac altceva decât să le rănească pe cele care au probleme de sănătate și nu rămâne gravide.

„Nu sunt singura femeie. Sunt o mulțime de femei care nu pot să aibă copii. Nu e ceva ce reușesc, chiar dacă medicina a evoluat foarte mult. Peste medicină mai e Dumnezeu și dacă vrea se poate și la 40 și ceva de ani. Am avut prietene care au rămas în mod natural, pentru prima dată. (…) Faptul că nu am avut copii a fost cea mai mare înfrângere a mea”, a declarat Irina Petrea, în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu.

Nu îi este deloc ușor, dar nu renunță la visul ei, pentru că a deveni mamă este un lucru pe care și l-a dorit dintotdeauna. Irina Petrea mai știe și că intențiile oamenilor nu sunt de fiecare dată unele rele, doar că ar trebui să se gândească înainte cât de mult îi pot răni pe cei din jur, când deschid gura.

„Doare de fiecare dată când cineva te întreabă nu dacă ai copii, ci de ce nu ai copii. Cred că ar trebui să punem mai rar aceste întrebări care încep cu de ce. Inclusiv în relația cu copiii noștri… De ce s-a bătut cu cutărică? Mai bine îl întrebi ce s-a întâmplat. Așa el va fi descriptiv”, a mai zis ea,

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---