Showbiz

Irina Rimes, Crăciun alături de cei dragi. Artista sărbătorește de două ori: „Merg cu colindul alături de familie”

schedule 26 dec. 2023, 09:13

Irina Rimes, Crăciun alături de cei dragi. Artista sărbătorește de două ori: „Merg cu colindul alături de familie”
Sursa foto: Instagram Irina Rimes

Irina Rimes, Crăciun alături de cei dragi. Artista sărbătorește de două ori și încearcă să păstreze pe cât posibil tradițiile. Ce a povestit artista și cum erau pentru ea sărbătorile pe vremea când era doar un copil, în Republica Moldova.

Irina Rimes, Crăciun alături de cei dragi

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, dar și din Republica Moldova. Ea se poate declara o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, pentru că are tot ceea ce și-ar putea dori cineva la vârsta ei. Drumul său către succes nu a fost deloc unul simplu, dar cel mai important este că a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. Odată cu mutarea în România, ea a început să sărbătorească Crăciunul pe 25 decembrie cu toți cei dragi de aici, dar se bucură de această sărbătoare și pe 7 ianuarie, pe rit vechi.

Cântăreața a recunoscut că sărbătorile de iarnă ideale sunt cele petrecute alături de familie și fix așa s-a întâmplat și anul acesta, iar luna viitoare va încerca să respecte pe cât posibil tradițiile, cum ar fi cea legată de mersul la colindat.

„Pentru mine, sărbătorile ideale sunt cele petrecute cu familia și exact asta voi face de Crăciun. De Revelion o să fiu pe scenă. După cum știți deja, noi moldovenii, cei de peste Prut, sărbătorim de două ori Crăciunul – o dată pe 25 decembrie, cu toată lumea și apoi pe 07 ianuarie – pe vechi și, atunci, respect tradițiile – merg cu colindul alături de familie. Încercăm să respectăm mai toate tradițiile din copilărie.”, a declarat Irina Rimes, pentru unica.ro.

Mai mult de atât, Irina Rimes și-a amintit și de vremurile în care era doar un copil, când sărbătorile de iarnă erau total diferite față de cele de acum. Pe atunci, Crăciunul era magic, plin de zăpadă și de colinde, dar și de cadouri simple de care se bucurau din plin, chiar dacă erau puține.

Deși anii au trecut, cântăreața încearcă pe cât posibil să păstreze tradițiile de altădată, pentru a păstra măcar o fărâmă din frumoasele amintiri pe care și le-a făcut în copilărie.

„Pentru noi, Crăciunul era magic pentru că, în primul rând, aveam zăpadă, mergeam la colindat cu sania și cântam piese pe care le învățasem de la bunica. Cam așa erau sărbătorile mele. Plus cadourile de la cooperativă care conțineau: o mandarină, două nuci, un covrig, câte două bomboane de fiecare fel și un zefir cu ciocolată deasupra.”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---