Showbiz

Tudor Chirilă ar fi putut fi dat afară de la Vocea României. Cât de departe au ajuns certurile cu Irina Rimes: „Am plâns”

schedule 17 sept. 2023, 12:04

Tudor Chirilă ar fi putut fi dat afară de la Vocea României. Cât de departe au ajuns certurile cu Irina Rimes: „Am plâns”
Sursa foto: YouTube The Voice of Romania

Tudor Chirilă ar fi putut fi dat afară de la Vocea României, iar Irina Rimes a vorbit într-un podcast despre certurile pe care le-au avut și despre cât de departe au mers acestea.

Tudor Chirilă ar fi putut fi dat afară de la Vocea României

Cu mult timp înainte de începerea noului sezon al emisiunii Vocea României, s-a zvonit că Tudor Chirila a fost dat afară din echipă și că nu va mai face parte din proiect, deși este cel mai bun antrenor, după părerea multora. Mulți dintre concurenții care își încearcă norocul în concurs își doresc să ajungă în echipa lui, doar că de cele mai multe ori el nu se întoarce la aceștia și sunt nevoiți să se orienteze către ceilalți antrenori, tocmai pentru că a câștigat de atât de multe ori. Știu, așadar, că au o șansă în plus, dacă îl aleg pe îndrăgitul artist.

Unii dintre telespectatori nici nu și-ar putea imagini emisiunea fără el și au sperat că, totuși, zvonurile legate de plecarea lui nu sunt unele reale. Deși au existat mai multe neînțelegeri despre care nu au apărut prea mult detalii, acesta caută cea mai bună voce din România și sezonul acesta.

Din câte a povestit chiar Irina Rimes într-un podcast, este de la sine înțeles că el ar fi putut fi data afară și din cauza certurilor pe care aceștia le-au avut pe platourile de filmare, în trecut. Nu au ținut cont nici măcar de faptul că toate discuțiile aveau loc în fața producției și au fost momente în care și-au aruncat cuvinte grele.



Artista a recunoscut că a și plâns, în urma acelor certuri și chiar dacă nu se aveau la suflet, erau nevoiți să petreacă ore întregi pe platourile de filmare împreună, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Vedeta a mai spus despre colegul lui de la Vocea României că așa cum era la filmări era și în afara lor și nu se putea abține deloc, când venea vorba de ea.

„Tudor era așa și în afara filmărilor. Poate uneori mai punem niște gaz, adică ducem un pic la extremă. Și el m-a făcut să plâng. Nu am avut o discuție parte în parte. Am avut o discuție de față cu toată lumea. Am folosit cuvinte care nu trebuiau folosite, de față cu producția.
Ne-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară, nu cred că a plâns, dar era enervat și el. Apoi ne-am dus în platou. Pe urmă, ne-am cerut scuze. Dar la Vocea României, după cinci minute trebuie să uiți tot”, a declarat Irina Rimes într-un podcast, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---