Showbiz

Ce părere are Tudor Gheorghe despre Spike. Ce a zis despre iubitul fostei soții a lui Cătălin Bordea: „Cum să spun?”

schedule 18 dec. 2023, 11:36

Ce părere are Tudor Gheorghe despre Spike. Ce a zis despre iubitul fostei soții a lui Cătălin Bordea: „Cum să spun?”
Sursa foto: YouTube Damian Drăghici

Tudor Gheorghe și-a exprimat opinia sinceră despre Spike. Iată ce a avut de zis despre iubitul Liviei, fosta soție a lui Cătălin Bordea!

Tudor Gheorghe, părere sinceră despre Spike

Tudor Gheorghe este un artist foarte apreciat, care are o carieră de ani buni în spate, iar recent acesta a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a purta o discuție în cadrul podcast-ului pe care acesta îl moderează pe YouTube. Pe lângă faptul că în timpul filmărilor au avut loc și niște momente artistice demne de ținut minte, acesta a vorbit și despre un remake pe care Spike l-a făcut pentru una dintre cele mai frumoase piese din repertoriul său, fiind vorba despre „Au înnebunit salcâmii”.

Melodia iubitului Liviei a avut un real succes, iar fanii nu doar că o ascultat pe YouTube, dar o așteptau și la concerte. Astfel, Tudior Gheorgghe și-a exprimat opinia despre artist și a recunoscut că fiul lui a fost cel care l-a pus la curent cu muzica pe care o face, fiind mai ușor pentru el, deoarece sunt din aceeași generație.

Chiar dacă inițial nu a fost total de acord cu ideea lui Spike, mai apoi a început să îi placă în totalitate conceptul, iar despre el a avut numai lucruri bune de zis, mai ales că i-a cerut aprobarea înainte de a urca piesa pe YouTube și de a fi ascultată de toată lumea.


„Cum să spun? La început am avut așa… Că nu mai semăna deloc cu ce am cântat eu. Fiul meu, care e generația lor, a zis: <<Tata, a test, e foarte interesant. Ia să vezi cum se va schimba toată povestea>>. Ei știau piesa cântată de băieții ăștia, dar nu știau originalul.Înțelegi? Pe urmă au fugit să audă și originalul și a fost altceva. A fost foarte bine. Eu am fost de acord (n. red.: să-l lase pe Spike să facă remake-ul). Băieții au fost foarte eleganți, m-au întrebat și le-am dat acceptul fără niciun fel de problemă.”, a declarat Tudor Gheorghe, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Mai apoi, a recunoscut că el ascultă și manele și nu îi este deloc rușine să recunoască lucrul acesta, unul dintre favoriții săi fiind nimeni altul decât Adrian Minune.

„Eu ascult și manele. Nu mă deranjează, sunt niște copii formidabili, niște glasuri excepționale. Adrian Minune este un glas remarcabil. Vorbesc despre copiii de la început, care au început cu manelele, după aceea au degenerat. S-au schimbat și temele, chipurile alea cu silicoane, cu bani aruncați, nu mai e muzică… Na, na, na. Găsiseră ritmul ăsta.
Maneaua n-au inventat-o ei. Turcismele, muzica orientală, cum să spun, frumoase! Ușor, prin vulgarizare prin obsedanta temă anii, banii și dușmanii… Trei cuvinte sunt”, a mai zis el.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---