Showbiz

Beatrice de la „Bravo, ai stil!” a cedat. Concurenta a vărsat lacrimi amare în direct: „Nu vreau să-mi văd părinții afectați”

schedule 31 mai 2023, 09:22

Beatrice de la „Bravo, ai stil!” a cedat. Concurenta a vărsat lacrimi amare în direct: „Nu vreau să-mi văd părinții afectați”
Sursa foto: YouTube Kanal D2

Beatrice a cedat, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Concurenta a început să plângă în direct numai la gândul că părinții ei ar putea fi afectați de imaginile pe care le văd cu ea pe micile ecrane. Iată ce a declarat cu ochii în lacrimi!

Beatrice, a cedat la „Bravo, ai stil!”

Beatrice s-a situat, în mare parte, pe primul loc în preferințele telespectatorilor, ceea ce multora li s-a părut ireal, având în vedere cât de multe comentarii răutăcioase există despre ea în mediul online. Concurenta a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a nu își pierde urmăritorii, motiv pentru care a început să primească tot mai multe comentarii neplăcute, iar conflictele cu colegele sale nu au încetat nici ele să apară.

Așa cum se întâmplă și în cazul celorlalte concurente, ea este urmărită și susținută de către părinții ei și fiind conștientă că ei suferă văzând momentele prin care trece fiica lor, aceasta și-a stăpânit cu greu lacrimile. Iris i-a oferit chiar și un sfat, spunându-i că nu ar trebui să mai pună la suflet totul, pentru că nu le ajută în niciun fel lucrul acesta, mai ales că valul de hate care a venit asupra ei este unul destul de mare și greu de suportat pentru oricine.

Și atunci a venit un val masiv de hate, dar eu i-am tot zis să doarmă liniștită noaptea. Dacă ea simte nevoia să spună ceva, ar trebui să facă asta, nu să se abțină, pentru că nu e sănătos. Beatrice încearcă din răsputeri să fie neutră, dar dacă o întrebi ce e în suflețelul ei o să-ți zică. A și spus că rezonează mai mult cu noi, dacă tot e vorba de tabere.”, a zis Iris, la Kanal D2.

Beatrice a ținut să precizeze, mai apoi, faptul că răutatea de pe rețelele sociale nu o efectează pe ea neapărat, ci mai degrabă are un impact emoțional asupra părinților ei pe care nu vrea să îi vadă suferind sub nicio formă. Cel mai tare a durut-o momentul în care mama sa care i-a oferit o anumită educație i-a zis într-o zi că și-a stricat imaginea în cadrul emisiunii din care a ales să facă parte.

„Pe mine nu mă deranjează, dar sunt și persoanele din familia mea în acest joc odată cu mine. De exemplu mama este foarte deranjată (n.r- începe să plângă). Nu știu de ce îmi vine să plâng. Da, pentru că știe cum m-a crescut și nu-i place să vadă că vin niște oameni care nici măcar nu mă cunosc și aruncă cu noroi în mine.”, a zis Beatrice, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”.

Mai apoi, Beatrice a precizat că a crezut despre ea faptul că este o persoană puternică, dar și-a dat seama că lucrurile nu stau deloc așa.

Eu încă nu am avut ocazia. Încerc să mă feresc de orice discuție cu Andreea, pentru că fie că este în contradictoriu, fie că nu, oamenii oricum au ceva negativ de spus la adresa mea. Și nu e vorba despre mine aici, pe mine nu mă interesează, nici nu citesc, e vorba despre părinții mei, care au de suferit din cauza asta. Nu vreau să-mi văd părinții afectați. Efectiv mă întreba mama dacă este bine să fiu în competiția asta sau nu, pentru că i se pare că acum se strică tot ce am construit până în momentul de față.
 Chiar am crezut că sunt tare. Adică eu sunt tare, dar am o sensibilitate acolo, când în ecuație sunt și ei (n.r- părinții). Ei în continuare fac foarte multe sacrificii pentru mine, atât mama, cât și tata. Câteva săptămâni tata a fost cu mine în București și a lăsat muncă și tot ca să vină aici să mă susțină, iar eu vin aici și apar niște oameni care își bat joc de mine.”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---