Showbiz

Avocata lui Florin Salam, noi declarații în scandalul cu dama de companie: „Dacă presupusa victimă a depus un certificat la IML sau...”

schedule 03 feb. 2024, 08:51

Avocata lui Florin Salam, noi declarații în scandalul cu dama de companie: „Dacă presupusa victimă a depus un certificat la IML sau...”
Sursa foto: YouTube Damian Draghici

Avocata lui Florin Salam a făcut noi declarații în scandalul cu dama de companie, în care acesta a fost implicat la începutul anului.

Avocata lui Florin Salam, noi declarații în scandalul cu dama de companie

Florin Salam nu se ține departe de scandaluri. Cunosctul cântăreț de manele a fost implicat într-unul, chiar la începutul acestui an, când o damă de companie l-a acuzat de agresiune. El a negat toate acuzațiile care i s-au adus, la două săptămâni de la incident, când presupusa victimă a ieșit în față cu mai multe declarații despre cele întâmplate într-o cameră de hotel.

Artistul a spus că o persoană care nu îl are la inimă vrea să îi facă rău și că a fost o înscenare, femeia fiind adusă la hotel chiar de partenerul ei de viață și lăsată pur și simplu acolo. Avocata lui a dat și ea câteva declarații la vremea aceea, spunând că nu înțelege de persoana în cauză nu a cerut eliberarea unui certificat la IML, imediat după ce ar fi fost agresată.

" Nu a mai fost contactat ca să fie invitat la Poliție și însoțit de mine, bineînțeles, pentru a ni se comunica dacă presupusa victimă a depus un certificat la IML sau măcar a avut intenția de a depune un bilețel că ar fi ajuns la IML pentru continuarea eventualelor cercetări în această presupusă infracțiune de lovire și alte violențe.”, a declarat avocata lui Florin Salam, conform wowbiz.ro.

Ei bine, recent, Beatrice, avocata lui Florin Salam, a făcut noi declarații spunând că artistul nu a fost contactat pentru a merge la Poliție nici cu ea, nici în absența ei, deoarece încă nu este clar dacă dama de companie a cerut un certificat la IML, de care ar fi avut nevoie, pentru continuarea anchetei.

" A fost ceva plănuit de alte persoane, de concurența aceasta artistică, cineva căruia nu-i convine, posibil, faptul că el s-a reapucat de cântat și are concerte.", a mai zis Beatrice.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---