Showbiz

Ce etnie are Cristi Borcea. Liderul rromilor: „De-aia schimbă femeile așa des”

schedule 22 sept. 2023, 10:09

Ce etnie are Cristi Borcea. Liderul rromilor: „De-aia schimbă femeile așa des”
Foto: Valentina Pelinel Borcea/Instagram

După multe întâmplări atât în viața personală, cât și în cea profesională, Cristi Borcea se poate declara azi un bărbat fericit și liniștit. Are o familie frumoasă cu Valentina Pelinel, alături de care are trei copii, alți trei din prima căsătorie cu Mihaela Borcea, doi din mariajul cu Alina Vidican și un altul din idila cu avocata Simona Dana Voiculescu. Și dacă despre închisoare, divorțuri, trădări, afaceri sau acțiuni din cadrul clubului Dinamo cunoaștem detalii, puțini știu despre fostul lider al „Spartanilor” ce etnie are acesta. Liderul rromilor, Viorel Motoi, a făcut declarații surprinzătoare pe marginea acestui subiect. 

Liderul rromilor, declarații despre etnia lui Cristi Borcea

„Dacă v-aţi uita în arborele genealogic al soţului ei, ați găsi ADN-ul lui Cristi Borcea. Vă spun eu, este ţigan 100%, vă garantez. De aici i se şi trage. Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani. Aşa suntem noi. Va lăsa femeile până îşi va pierde virilitatea. Atunci se va termina totul. Noi ţiganii suntem egoişti în dragoste. Vrem să ni se ierte toate greşelile, chiar dacă noi suntem infideli”, a spus liderul rromilor, Viorel Motoi, pentru Antena1. 

În trecut, Invitată în emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1, vrajitoarea Melissa a făcut o dezvăluire. Ea și Mihaela Borcea sunt rude prin alianță: „Vărul meu este căsătorit cu verișoara Mihaelei. Suntem rude prin alianță. Cristi Borcea e țigan!”.

Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere

Afaceristul are 9 copii cu 4 femei și susține că în acest moment are 50 de persoane în întreținere. Patrick, Melissa și Angelo sunt copiii lui Borcea din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea. George Alexandru și Gloria sunt copiii lui Cristi Borcea și Alina Vidican. 

În timpul căsniciei cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu, iar din iubirea lor s-a născut o altă fetiță, Andreina Carolyn Christine. Din mariajul cu Valentina Pelinel au rezultat gemenele Indira Maria și Rania Maria și Milan. 

„Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema. Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora.

Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru 9 copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone.

Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața”, a spus Cristi Borcea în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---