Showbiz

Ce amendă trebuie să plătească George Buhnici, după "scandalul vergeturilor". Suma nu este deloc una mică

schedule 10 nov. 2023, 10:14

Ce amendă trebuie să plătească George Buhnici, după "scandalul vergeturilor". Suma nu este deloc una mică
Sursa foto: YouTube George Buhnici

George Buhnici este nevoit să suporte consecințele în ”scandalul vergeturilor” și a primit o amendă, din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut despre femeile cu vergeturi și celulită, care nu au putut fi trecute cu vedere. Iată ce sumă trebuie să scoată din buzunar!

Ce amendă trebuie să plătească George Buhnici, după "scandalul vergeturilor"

La un moment dat, în timp ce se afla la unul dintre cele mai mari și cunoscute festivaluri de la noi din țară, George Buhici a făcut câteva afirmații dure despre femeile care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate. La vremea aceea, acesta a fost dur criticat, iar sute de oameni și-au dat imediat cu părerea pe rețelele sociale despre gafa pe care a făcut-o soțul Lorenei Buhnici, care a zis chiar și despre partenera sa de viață că ”arată ca o minoră”.

Deși la scurt timp după a venit cu explicații și scuze în acest, filmarea respectivă nu l-a ajutat prea mult, pentru că este nevoit să plătească o amendă în valoare de 20.000 de lei.

"Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare.
Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!” Câți ani îi dai?”(…) Băi, dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră, că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese", a declarat, la vremea aceea George Buhnici, pentru XNS.

El nu a fost de acord cu sentința primită și a atacat decizia luată Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), motiv pentru care suma a fost redusă la 3000 de lei, iar internauții nu sunt deloc de acord, cei mai mulți fiind de părere că a scăpat prea ușor.

Declarațiile făcute de George Buhnici la momentul respectiv sunt, în opinia multora, mult prea dure și că nu ar fi trebuit să scape atât de ușor.

„Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, întrunit în ședința de soluționare a petițiilor din data de 31 august 2022, a adoptat următoarea hotărâre:
Afirmațiile făcute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor în cadrul emisiunii TV „XNS”, în luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată. S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 20.000 lei față de George Daniel Buhnici.", scrie în comunicatul de presă al CNCD, potrivit adevărul.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---