Showbiz

Fostele soții ale lui Cristi Borcea s-au „reunit” la Miami. Cu ce se ocupă Mihaela Borcea și Alina Vidican acum

schedule 18 feb. 2023, 09:44

Fostele soții ale lui Cristi Borcea s-au „reunit” la Miami. Cu ce se ocupă Mihaela Borcea și Alina Vidican acum
Foto: theXclusive/Youtube.com

Fostele soții ale lui Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, s-au adunat în același loc: la Miami! Mihaela Borcea și Alina Vidican se află amândouă în Florida, alături de noii lor parteneri de viață. Iată cu ce se ocupă acum cele două, după despărțirea de celebrul milionar. 

Mihaela Borcea și Alina Vidican, fostele soții ale lui Cristi Borcea, s-au „reunit” la Miami

Mihaela Borcea a postat pe Instagram mai multe fotografii din Miami alături de Sorin Rap, bărbatul care i-a devenit soț după divorțul de Cristi Borcea. Femeia i-a dedicat un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

„Happy Valentines Day vă doresc tuturor!!!Nu uitați niciodată că cea mai puternică forță de pe pământ este Dragostea!! Dragostea este împlinirea sufletească, este puritatea omului purtată de iubirea necondiționată dintre cele două persoane, iubiți sincer cu toată dăruirea!! Vă doresc o seară minunată alături de persoana iubită!!
Te iubesc puiuț, oricând, oriunde și oricum, îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute alături de tine!!”, a scris Mihaela Borcea, alături de mai multe imagini cu ea și Sorin Rap de pe plajele din Miami.


Alina Vidican, în schimb, s-a mutat definitiv la Miami, alături de pilotul de curse brazilian Claude Senhoreti, cu care s-a căsătorit în anul 2021. Cei doi trăiesc într-o vilă spectaculoasă și duc o viață de lux, presărată cu vacanțe exotice și bolizi de sute de mii de euro.

În vârstă de 46 de ani, Claude Senhoreti este pilot de curse, CEO și proprietar al unei companii celebre în Florida. La nuntă, i-a făcut cadou Alinei un Lamborghini Murcielago al cărui cost se ridică la 450.000 de dolari.

Cu ce se ocupă Mihaela Borcea

Mihaela Borcea are în grijă hotelul din Olimp al fostului patron de la Dinamo. Este unic administrator și continuă să fie într-o relație bună cu milionarul care i-a fost soț vreme de 23 de ani. 

Hotelul de lux al lui Borcea are, din 2023, o piscină unică în România. „Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, spune Mihaela Borcea.

Cu ce se ocupă Alina Vidican

Pilotul de curse Claude, soțul Alinei Vidican, are și o firmă prin care organizează evenimente de gen. În afacere este implicată și Alina Vidican. Cei doi oferă în companie și servicii de închiriere a mașinilor de lux. Ei oferă clienților modele precum Ferrari și Lamborghini, iar o plimbare cu o astfel de mașină ajunge chiar și la 150 de dolari. 

Anterior, Alina Vidican avea un restaurant la Miami, care ajunsese în mâinile sale după divorțul de Cristi Borcea. Odată ce l-a cunoscut pe Claude, Alina a pus lacătul pe restaurant, care are acum o nouă echipă de management. 

În plus, blondina primește lunar o sumă uriașă pentru copiii pe care îi are cu Cristi Borcea. Acesteia i-ar intra în cont lunar 10.000 de euro pentru creșterea celor doi copii. 

Cristi Borcea, 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea, om de afaceri și președinte executiv al clubului Dinamo în perioada 1995 - 2012, care și-a făcut averea în afacerile cu gaz lichefiat, prin firma Petrom LPG, are trei mariaje la activ. Milionarul a fost căsătorit cu Mihaela Borcea între 1998 și 2011. Alături de ea are trei copii, Patrick și gemenii Antonia și Angelo.

Cu a doua soție, Alia Vidican, în relație cu care a fost între 2011 și 2016, are doi copii: George Alexandru și Gloria. El mai are o fetiță, pe Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Cu actuala nevastă, Valentina Pelinel, căreia i-a spus „Da” în anul 2018, are trei copii: Milan și gemenele Indira și Rania. În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---