Showbiz

Liviu Vârciu a dat din casă. Mama lui nu a avut-o niciodată la inimă pe Adelina Pestrițu: „Tot ca mine am făcut”

schedule 06 nov. 2023, 15:19

Liviu Vârciu a dat din casă. Mama lui nu a avut-o niciodată la inimă pe Adelina Pestrițu: „Tot ca mine am făcut”
Sursa foto: Instagram Liviu Varciu

Liviu Vârciu a dat din casă! Acesta a recunoscut că mama lui nu a avut deloc la inimă pe fosta lui soție, Adelina Pestrițu, dar el a făcut tot cum a vrut și nu a ținut niciodată cont de părerea sa.

Mama lui Liviu Vârciu nu a avut-o la inimă pe Adelina Pestrițu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu și Adeline Pestrițu au avut o relație în anul 2009. Mai apoi, cei doi au decis să se căsătorească, dar căsnicia lor nu a fost una de lungă durată, pentru că după doar un an, au decis ca fiecare să meargă pe drumul lui. La vremea aceea, toată lumea și-a dat cu părerea despre motivele separării și nu au avut prea multe lucruri bune de zis.

Este știut și faptul că bruneta a fost cea care i-a zis adio lui Liviu Vârciu, iar în timpul unui eveniment, chiar el a zis că aceasta l-ar fi părăsit, pentru că nu avea bani. Ei bine, deși totul s-a terminat și fiecare și-a văzut de viața sa și și-a întemeiat o familie, discuțiile pe seama trecutului nu au încetat să apară.

Ei bine, într-un interviu pe care acesta l-a acordat, a povestit că mama lui nu le-a îndrăgit niciodată pe fostele lui partenere, singura pe care a avut-o cu adevărat la inimă fiind actuala lui soție. De asemenea, a mai zis și că părinții lui l-au avertizat mereu, doar că el nu i-a ascultat, ci a făcut doar ce și-a dorit. Cei care l-au adus pe lume au simțit că nu a făcut alegerile corecte și au sperat că îl vor putea ajuta, dar nu a mers. Din fericire, acum are alături de el persoana potrivită și este împlinit din toate punctele de vedere.

“Pe mine părinții m-au tras mereu de mânecă, dar tot ca mine am făcut. M-au avertizat mereu să fac alegerile cu mai multă grijă și înțelepciune. Anda este singura dintre iubitele mele care le-a plăcut. Până atunci niciuna nu a fost pe placul lor. Niciodată însă nu m-am luat după ce zicea mama”, a declarat Liviu Vârciu, pentru cancan.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---