Showbiz

Liviu Vârciu, adevărul despre nunta cu Jojo. De ce a anulat-o pe ultima sută de metri: „Nu am putut trece peste asta”

schedule 07 ian. 2024, 12:29

Liviu Vârciu, adevărul despre nunta cu Jojo. De ce a anulat-o pe ultima sută de metri: „Nu am putut trece peste asta”
Sursa foto: Instagram Liviu Varciu

Liviu Vârciu a mărturisit adevărul despre nunta cu Jojo. De ce a anulat-o pe ultima sută de metri și cum i-a greșit actrița, la momentul respectiv!

Liviu Vârciu, adevărul despre nunta cu Jojo

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la un moment dat, în trecut, Liviu Vârciu și Jojo au format unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi din țară. Povestea lor de iubirea părea a fi una care nu va ajunge la final prea curând, doar că din nefericire, planurile lor nu au funcționat așa cum ar fi trebuit.

În clipa de față, ambii au familii fericite, se bucură de ceea ce le-a oferit viața după relația eșuată pe care au avut-o la începutul anilor 2000. Cei doi urmau să se căsătorească, doar că marele eveniment nu a mai avut loc, pentru că Liviu Vârciu a decis să anuleze nunta pe ultima sută de metri, dar niciodată nu a fost clar în ceea ce privește motivele pentru care a luat această decizie.

Ei bine, din spusele sale Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, l-a înșelat pe Liviu Vârciu, iar el nu a putut niciodată trece cu vederea una ca asta, așa că a considerat că este mult mai bine pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumuri diferite. Mai mult de atât, Horia Brenciu ar fi trebuit să îi cunune, după cum chiar prezentatorul a povestit. A iubit-o foarte mult și nu s-ar fi așteptat vreodată ca lucrurile să stea în felul acesta, dar nu regretă nici măcar o secundă decizia pe care a luat-o la vremea aceea.



„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!”, a declarat Liviu Vârciu, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---