Showbiz

Liviu Dragnea, adevăratul motiv pentru care s-a apucat de gătit pe YouTube. Ce a zis despre glumele care se fac pe seama sa

schedule 11 apr. 2023, 08:04

Liviu Dragnea, adevăratul motiv pentru care s-a apucat de gătit pe YouTube. Ce a zis despre glumele care se fac pe seama sa
Sursa foto: YouTube Liviu Dragnea

Încă de când a postat prima rețetă pe canalul lui de YouTube, oamenii care îl cunosc de ani buni și care nu îl pot ierta pentru greșelile pe care le-a făcut, s-au întrebat de ce anume o face. Ei bine, la câteva zile distanță și după ce a mai postat rețete pentru subscriberii lui, fostul lider PSD a venit și cu explicații.

De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit

Liviu Dragnea s-a apucat serios de gătit, iar filmările pe care le-a postat deja pe internet au strâns sute de mii de vizualizări, dar și foarte multe comentarii răutăcioase și glume la adresa lui. Unii au vrut chiar și să îu dea sfaturi, considerând că un lucru foarte util pe care l-ar putea face, ar fi acela de a-și imbunătăți calitatea continutului și să noteze în titlu ce a gătit, pentru ca ei să le găsească mai ușor pe viitor.

Legat de motivul pentru care a decis să aibă o asemenea activitate cu totul și cu totul neașteaptă pe internet, Liviu Dragnea a ținut să precizeze că nu se întâmplă, în niciun caz, pentru bani. Era foarte mic, când a intrat pentru prima dată în bucătărie, iar o rețetă ca la carte a făcut undeva prin clasa a zecea, moment în care și-a dat seama că are o pasiune pentru bucătărie. I-a fost de mare ajutor, mai ales că la vremea aceea stătea în cămin și simțea nevoia, din în când, de o mâncare caldă.

“Prima dată am intrat în bucătărie la mama când eram mic. Îi furam tot felul de chestii de pe masă, de pe aragaz, ca orice copil nebunatic. Cred că atunci am descoperit. Stăteam în mirosurile acelea atât de plăcute. Prima dată am gătit în clasa a zecea. Eram la liceu, stăteam în cămin, iar mama mi-a zis mereu că e mai bine să ştii să găteşti pentru că aşa înveţi să trăieşti, să te chibzuieşti. Apoi, în facultate, găteam împreună cu colegii. Eram 4 colegi, ne făcuserăm o formaţie rock, EGO se numea, iar pe-atunci primeam cartele pentru masă. Noi le vindeam şi ne cumpăram instrumente ca să dăm concerte. Şi găteam în cameră ca să facem economii pentru muzică”, a declarat Liviu Dragnea, pentru click.ro.

Se pare că ideea de a-și face un canal de YouTube și de a-și începe activitatea acolo a fost a unuia dintre prietenii lui. El a fost de părere că ar fi interesant să vadă mai multe lume ceea ce face fostul lider PSD, care a subliniat că nu s-a apucat de asta pentru bani, ci din pură plăcere. La final, a zis chiar că se amuză pe seama glumelor pe care le fac internauții despre el.

“Unui prieten i-a venit ideea. Mă tot vedea cum gătesc şi a zis, dar de ce nu te apuci să te filmezi pentru că ar fi interesant şi uite aşa am filmat prima reţetă acum o săptămână şi ceva. Duminică seară am filmat şi apoi am postat. Dar nu filmez pentru bani. Nu mă gândesc să fac asta, e doar o plăcere, de asta se numeşte „Bucătăria de acasă. “Era cel cu Jamila, dar eu nu mă supăr, mă amuz foarte tare. Nu sunt un om care să se supere, cert este că sunt mai tari glumele astea de acum decât cele pe care le-am auzit când eram în politică”, a mai zis el.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---