Showbiz

Liviu Vârciu, primele declarații după ce Nea Mărin și-a depus dosarul de pensionare: „E ca un al doilea tată pentru mine”

schedule 07 iun. 2023, 09:30

Liviu Vârciu, primele declarații după ce Nea Mărin și-a depus dosarul de pensionare: „E ca un al doilea tată pentru mine”
Sursa foto: YouTube Liviu Varciu

Liviu Vârciu a auzit și el veștile cum că Nea Mărin și-a depus deja dosarul de pensionare și chiar a dat câteva declarații despre asta. Dansatorul îi este ca un tată, iar lui nu îi vine să creadă că acest lucru se va întâmpla în adevăratul sens al cuvântului!

Liviu Vârciu, despre pensionarea lui Nea Mărin

În urmă cu doar câteva zile, Nea Mărin a făcut toate demersurile necesare pentru a ieși la pensie, iar despre acest aspect a dat câteva declarații chiar nepotul lui. Alex Leonte a avut numai cuvinte de laudă la adresa unchiului lui, care a muncit din greu întreaga sa viață și chiar crede că un dosar de pensionare nu îl va opri să meargă pe același drum, să muncească la fel ca înainte, deși a ajuns la vârsta de 65 de ani.

De asemenea, nepotul lui a mărturisit că a avut multe lucruri de învățat de la Marian Barbu, fiind un exemplu atât pentru el, cât și pentru cei din jurul lui. Liviu Vârciu se află și el pe lista oamenilor care îl apreciază pe Nea Mărin despre care a zis că îi este ca un tată și fără de care nu și-ar imagina lumea. Crede că nu va ieși niciodată la pensie în adevăratul sens al cuvântului, pentru că iubește să muncească și își face bine meseria.

„Nea Mărin nu va ieși niciodată la pensie! Nu e în felul său de a fi! În plus, ia gândiți-vă cum ar fi lumea asta fără nea Mărin. Am fi toți sau mulți dintre noi prea leneși, oameni care am uitat să ne dăm jos din pat până la o anumită oră din zi. Or, asta pentru mine e ceva de negândit! Avem multă nevoie de el!”, a declarat Liviu Vârciu, pentru playtech.ro.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu și Nea Mărin au o relație foarte bună, iar asta se observa cu ochiul liber și pe micile ecrane, unde coregraful se comportă ca și cum artistul ar fi fiul lui, iar el la rândul său îl vede ca pe un părinte. Una dintre cele mai dorințe pe care le are Vârciu este legată de următorul sezon al emisiunii lor pe care speră să îl filmeze în toamna acestui an. Este locul în care se simt cel mai bine și unde pe lângă faptul că muncesc, încă de la primele ore ale zilei, se și distrează și își fac amintiri frumoase. Așadar, cântărețul este de părere că Nea Mărin nu se va pensiona, pentru că iubește mult prea mult ceea ce face.

„Nea Marin e ca un al doilea tată pentru mine! Nu m-am ascuns niciodată în privința asta și o știe o lume întreagă. Așa cum s-a scris viața între noi, îl simt ca pe un adevărat părinte. Îmi doresc foarte tare ca în toamnă să mai filmăm un nou sezon din emisiunea noastră comună, cea în care ne simțim atât de bine, deși facem o groază de trăznăi”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---