Showbiz

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima dată. Ce mesaj a transmis cântărețul în mediul online: „A fost o zi incredibilă”

schedule 03 iul. 2023, 09:56

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima dată. Ce mesaj a transmis cântărețul în mediul online: „A fost o zi incredibilă”
Sursa foto: Instagram Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima dată și se simte cel mai fericit din lume. Odată cu venirea pe lume a primului său copil, fără să își dea seama, viața i s-a schimbat extrem de mult. Iată ce mesaj a transmis în mediul online!

Liviu Teodorescu, tată pentru prima dată

Liviu Teodorescu și Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care pentru multe persoane de vârsta lor este luată drept exemplu. De când ea a rămas însărcinată, cei doi soți au început să fie din ce în ce mai uniți, iar odată cu venirea pe lume a fiicei lor, artistului i-a fost extrem de greu să exprime în cuvinte ce a simțit în clipa în care și-a văzut copilul pentru prima dată.

Cu toate acestea, el a fost cel care le-a dat vestea cea mare cum că a devenit tătic fanilor lui, prin intermediul unor Story-uri postate pe contul lui de Instagram. Așa cum era de așteptat, oamenii l-au bombardat cu mesaje de felicitare, cu tot felul de cuvinte frumoase și se bucură că este fericit, dar mai ales așteaptă din partea lui să le povestească totul, cum a fost, ce a simțit sau ce i-a trecut prin cap când și-a văzut partenera de viață aducând pe lume rodul iubirii lor.

”Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină, credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”, a transmis Liviu Teodorescu, la Story.



La final, el i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate lucrurile frumoase care s-au întâmplat în viața lor, semn că este recunoscător pentru tot ceea ce a primit și chiar a precizat că deși credea că o cunoaște bine pe femeia de lângă el, și-a dat seama că nu era deloc așa, pentru că tot ceea ce a trăit în ultimele ore l-a făcut să-și schimbe părerea. Iulia este pentru el o eroină.

În ceea ce privește numele pe care l-au ales pentru cea mică, el spunea în luna martie a acestui an că s-au gândit să fie Ecaterina, dar rămâne de văzut dacă nu s-au răzgândit între timp.

”Ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână: Ecaterina. După ce ne-am gândit la nume am aflat că pe mama socrului o chema Ecaterina”, spunea Liviu Teodorescu, potrivit spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---