Showbiz

Irina Tănase, surprinsă în compania unui bărbat celebru și bogat. Milionarul este supranumit „Regele medicamentelor”

schedule 09 aug. 2023, 09:05

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost surprinsă de paparazzi, la un restaurant, în compania unui bărbat celebru și bogat, cunoscut și ca „Regele medicamentelor”. Află din rândurile de mai jos cu cine s-a afișat blondina, ce spun tabloidele despre această legătură, dar și cine este milionarul cu care Irina Tănase a luat masa. 

Irina Tănase a fost surprinsă de paparazzi în compania unui bărbat celebru și bogat

Liviu Dragnea și Irina Tănase au avut o relație de opt ani. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce fostul președinte PSD a ieșit din închisoare, în 2021. Între politician și fosta parteneră era o diferență de 30 de ani.

În 2022, tânăra a fost surprinsă de paparazzi în compania afaceristului libanez Roger El Akoury. Atunci, presa tabloidă vuia să fosta iubită a lui Dragnea și-a refăcut viața amoroasă. 

Irina Tănase s-a afișat în compania milionarului Akoury, potrivit imaginilor surprinse de către MediaFLUX. Presa mondenă a speculat că cei doi formează un cuplu, iar cele mai recente informații dezvăluie că blondina ar fi într-o relație cu Roger El Akoury, cunoscut și ca „Regele medicamentelor”, conform unei publicații online.

Între Irina Tănase și omul de afaceri ar fi o diferență de vârstă de 23 de ani, bărbatul având 54 de ani, conform sursei menționate mai sus.

Cine este Roger El Akoury

Roger El Akoury este cel mai important acționar al colosului de farmaceutice A&D Pharma, fiind supranumit și „Regele medicamentelor”. El este și fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu.

În 2017, afaceristul libanez a făcut o tranzacție uriașă, de 400 de milioane de euro, după ce și-a vândut farmaciile unui fond de investiții din Cehia, care deține lanțul Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna, potrivit surselor citate mai sus.

În pofida succesului său în sfera afacerilor, Roger El Akoury este o prezență discretă în spațiul public românesc. Totuși, cele mai recente zvonuri îl vor aduce în lumina reflectoarelor, căci o posibilă idilă cu Irina Tănase nu este o știre „inofensivă”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---