Showbiz

Irina Deaconescu, pregătiri pentru nuntă. Partenera lui Cristi Manea a probat rochia de mireasă: „Am foarte mari emoții”

schedule 18 mai 2023, 11:00

Irina Deaconescu, pregătiri pentru nuntă. Partenera lui Cristi Manea a probat rochia de mireasă: „Am foarte mari emoții”
Sursa foto: Instagram Irina Deaconescu

Irina Deaconescu și Cristi Manea fac ultimele pregătiri pentru momentul în care vor păși împreună în fața altarului, iar influencerița a mers deja să probeze rochia de mireasă cu mari emoții în suflet. Ce le-a povestit fanilor de pe Instagram!

Irina Deaconescu, pregătiri pentru ziua cea mare

Irina Deaconescu și Cristi Manea formează un cuplu de câțiva ani buni, timp în care și-au întemeiat o familie. Aceștia au împreună două fetițe de care sunt mândri și pe care le iubesc din tot sufletul lor și despre care fanii cred că le vor călca pe urme, mai ales că Victoria are deja mii de fani în mediul online care o urmăresc și care o iubesc.

Nu mai este un secret pentru nimeni acum faptul că îndrăgostiții au decis să se cunune la starea civilă fără ca măcar părinții lor să știe ce s-a întâmplat, dar nu se va întâmpla același lucru și în cazul cununiei religioase. Ei fac pregătiri intense pentru ziua cea mare, deoarece își doresc enorm ca totul să iasă ca la carte, iar invitații să se distreze și să își aducă aminte cu drag de acea zi. Influencerița, activă fiind pe social media, își ține fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața sa, iar de curând le-a arătat că merge să facă proba pentru rochia de mireasă.

Irina Deaconescu a avut foarte mari emoții în clipa aceea, așa că nu a mers de una singură să facă alegerea rochiei pe care o va purta în ziua nunții. Astfel, ea a fost însoțită de cele mai importante persoane din viața și chiar dacă una dintre nașele sale nu a putut fi prezentă, i-a fost alături pe Facetime, ceea ce i-a adus o și mai mare bucurie în suflet. Fanii sunt în extaz și așteaptă să o vadă pe influenceriță în ziua cea mare, iar mesajele frumoase nu au încetat nici ele să apară, motiv pentru care este foarte recunoscătoare.

”Nu cred că puteți înțelegeți ce emoții am în secunda asta, merg la proba finală pentru rochia de mireasă, și-mi sare inima din piept. Vine cu mine mami, Vicky, Mira, una dintre cele două nașe și cealaltă nașă o să fie pe FaceTime, fiindcă nu poate să ajungă. Am foarte mari emoții. Nu am cum să vă arăt rochia, dar posibil să vă arăt reacția lor când o să mă vadă o să filmez. Țineți-mi pumnii”, a transmis Irina Deaconescu, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9746 RON
0.00020
USD
USD: 4.5756 RON
0.00210
GBP
GBP: 5.8203 RON
-0.00560
HUF
HUF: 1.2905 RON
-0.00250
BGN
BGN: 2.5434 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0327 RON
0.00430
Convertor valutar

Rezultat: ---